Abu Dabi

Prvi nastupi bh. sportaša na igrama Specijalne olimpijade

Na ovim igrama koje će trajati do 21. ožujka okupilo se više od 7.500 sportaša, 3.000 trenera iz gotovo 200 zemalja, a prvi nastupi bh. sportaša očekuju već danas.
Sport / Ostali sportovi | 15. 03. 2019. u 10:54 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Svjetske igre Specijalne olimpijade

Na stadionu Zayed Sports City u Abu Dabiju sinoć su na spektakularan način otvorene Svjetske igre Specijalne olimpijade pred nekoliko desetina tisuća gledatelja, a na ovom sportskom takmičenju sudjeluju i sportaši iz Bosne i Hercegovine.

Svjetske zvijezde iz svijeta glazbe uveličale su ovaj događaj, a među njima je Avril Lavigne čija je pjesma "Fly" službena himna igara, DJ Paul Oakenfold, sirijska super zvijezda Assala Nasri, bend "One Republic" i drugi, kao i tisuće djece koja su sudjelovala u dvosatnom otvaranju. 

Prve igre na teritoriju srednjeg istoka i sjeverne Afrike, okupit će najveći broj sportaša iz ove kategorije ikada, a ujedno će to biti jedan od najvećih sportskih događaja u svijetu ove godine.

Na ovim igrama koje će trajati do 21. ožujka okupilo se više od 7.500 sportaša, 3.000 trenera iz gotovo 200 zemalja, a prvi nastupi bh. sportaša očekuju već danas, javlja Radio-televizija Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close