Za mlade i juniore

Prvenstvo u olimpijskom boksu: BK Mostar bogatiji za četiri nove medalje

Srebro se zasjalo na vratu Amara Jahje i Harisa Bjelovca, dok je brončana medalja svoje mjesto našla oko vrata Azera Sefe i Kenana Zalihića.
Sport / Ostali sportovi | 05. 11. 2018. u 18:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji juniori i mladi boksači koje Bosna i Hercegovina ima u ovom trenutku nastupili su proteklog vikenda na državnom prvenstvu u olimpijskom boksu. Natjkecanje je održano u sarajevskom naselju Dobrinja,a svoje mjesto među natjecateljima našli su i borci mostarskog boksačkog kluba “Mostar” a oni su u grad na Neretvi donijeli četiri medalje.

BK “Mostar” su na ovom natjecanju predstavljali Haris Bjelovac, Amar Jahja u konkurenciji mladih boksača dok su Kenan Zalihić i Azer Sefo nastupili u juniorskoj konkurenciji.

Oni su uz podršku trenera Hamida Šemića u Mostar donijeli dvije srebrene i dvije brončane medalje.

Srebro se zasjalo na vratu Amara Jahje i Harisa Bjelovca, dok je brončana medalja svoje mjesto našla oko vrata Azera Sefe i Kenana Zalihića.

''Naši natjecatelji su pružili dobre mečeve, konačan ishod je mogao biti i bolji međutim nedostajalo nam je iskustvo ovakvih natjecanja kažu nam u stručnom štožeru BK “Mostar.”

Iako je državno prvenstvo tek iza njih u bokserskom klubu “Mostar” nema vremena za odmor jer članovima ovog kluba slijede obveze na međunarodnoj sceni i to već početkom idućeg mjeseca.

Kopirati
Drag cursor here to close