AUDI B2B RUN

Prva poslovna utrka u Bosni i Hercegovini 26. rujna u Sarajevu

Na startu utrke u Sarajevu naći će se tako preko 150 kompanija podijeljenih u tri kategorije - male, srednje i velike i oko 1.500 trkača, te žestoke konkurencije i prilike za neformalno druženje neće nedostajati ni ove godine.
Sport / Ostali sportovi | 29. 07. 2019. u 15:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva poslovna utrka u Bosni i Hercegovini, AUDI B2B RUN, nakon dvije sezone pozicionirala se kao događaj koji se ne propušta. Tako će se treća sezona  najvećeg poslovno-sportskog događaja u našoj zemlji održati 26.09.2019. godine na sarajevskom Vilsonovom šetalištu.

Jedinstven koncept, kroz spoj sporta i neformalnog druženja, pokazao se kao učinkovit alat za jačanje korporativne kulture i timskog duha, zadovoljstva zaposlenika, povezivanje sa poslovnom zajednicom, te poticanje zaposlenika na usvajanje zdravih životnih navika.

Na startu utrke u Sarajevu naći će se tako preko 150 kompanija podijeljenih u tri kategorije - male, srednje i velike i oko 1.500 trkača, te žestoke konkurencije i prilike za neformalno druženje neće nedostajati ni ove godine.

Pod sloganom ''Cijela kompanija=jedan tim'', osim što okuplja najveći broj zaposlenika u BiH na jednom mjestu, AUDI B2B RUN postigao je još jedan rekord. Riječ je o trkačkom natjecanju koje je potaknulo najveći broj novih sudionika da se odvaže stati na startnu liniju i istrče svoje prve kilometre.

Partneri najvećeg poslovno-sportskog događaja u BiH treću godinu zaredom su kompanije Porsche-Audi brand, te Holdina i Energopetrol, koji korporativnu kulturu promoviraju kroz sport, timski duh i zdrave životne stilove.

Najveći poslovno-sportski događaj, osim po utrci, poznat je i kao mjesto dobre zabave i najveći team building. Tradicionalno i treću sezonu nakon utrke, svi trkači i navijači moći će da uživaju i opuste se u neformalnom druženju ''After Run Party powered by Class Plus''.

Da najbolji četvrtak u godini ostane dugo zapamćen po sjajnoj zabavi, ove godine pobrinut će se i Heineken 0.0, službeno pivo utrke, voda Oaza i Oriflame.

Prijavite se možete preko web stranice www.b2brun.ba. Broj natjecatelja i navijača je ograničen, stoga ne propustite na vrijeme prijaviti svoju ekipu.

Pravila AUDI B2B RUN utrke:

B2B RUN okuplja timove trkača unutar pojedinih kompanija, organizacija i institucija koje su podijeljene u tri kategorije: male, srednje i velike. Tim se sastoji od minimalno tri zaposlenika, dok maksimalan broj nije ograničen.

Najbolja je ekipa sa najmanjim ukupnim zbrojem troje najbolje plasiranih u kategoriji malih, srednjih i velikih kompanija.

Osim timskih nagrada, mogu se ostvariti i pojedinačne nagrade u ženskoj i muškoj kategoriji, te nagrada za najfit kompaniju, tj. kompaniju koja prijavi najveći broj sudionika-trkača.

Kopirati
Drag cursor here to close