Nesvakidašnje vježbe

Prijavi se na Street super challenge "Brutal competition"!

Natjecanje je otvorenog tipa, a održat će se u subotu 25.11.2017. godine u USRC Midhat Hujdur Hujka, Sjeverni logor – Mostar.
Sport / Ostali sportovi | 23. 11. 2017. u 11:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru projekta "Mjesec sporta sa Reflexom", Sportsko društvo Reflex  organizira natjecanje u snazi i izdržljivosti pod nazivom Street super challenge "Brutal competition".

Natjecanje je otvorenog tipa, a održat će se u subotu 25.11.2017. godine u USRC Midhat Hujdur Hujka, Sjeverni logor – Mostar.

Natjecatelje očekuje niz nesvakidašnjih vježbi, a za nabolje su osigurane vrijedne nagrade:

  1. mjesto - 300 KM + poklon paket sponzora (suplimenti, majica i sl.)
  2. mjesto - 200 KM + poklon paket sponzora (suplimenti, majica i sl.)
  3. mjesto - 100 KM + poklon paket sponzora (suplimenti, majica i sl.)

Specijalni gosti ovog događaja će biti Belmir Berberović i Alden Hot – Django. Zbog ograničenog broja natjecatelja, organizatori mole sve zainteresirane da se prijave na broj: 060 334 771  Nakon dodjele medalja i nagrada, planirano je druženje i zakuska.

Sportsko društvo Reflex organizira natejcanje u snazi i izdržljivosti

Proteklog vikenda je u okviru istog projekta održano natjecanje za djecu u Reflex dvorani za treninge, koje je posjetio novi svjetski prvak u kick boksu Bahrudin Mahmić.

Sponzor ovog događaja, osim generalnog sponzora cjelokupnog projekta, Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti, bio je i BH Telecom, koji je osigurao poklon paketiće za natjecatelje.

Projekt ''Mjesec sporta s Reflexom'' provodi se kao dio kampanje liječenja, prevencije i borbe protiv ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki.

Kopirati
Drag cursor here to close