Čitluk

Preko 600 natjecatelja dolazi na jedan od najvećih karate turnira u BiH

Sudjelovanje na turniru najavilo je preko 600 natjecatelja iz pet država.
Sport / Ostali sportovi | 19. 09. 2019. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Karate klub Brotnjo-Hercegovina / Detalj s prošlogodišnjeg DBG Opena u Čitluku

U sklopu programa obilježavanja turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije ''Dani berbe grožđa'', u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku u subotu, 21. rujna, održat će se sedmi Međunarodni karate turnir DBG Open u organizaciji Karate kluba Brotnjo – Hercegovina.

Ovaj turnir jedan je od najvećih karate turnira u BiH koji uz velik broj natjecatelja redovito posjećuju i čelni ljudi Karate saveza BiH i Karate saveza Hrvatske, kao i drugi uvaženi gosti.

Sudjelovanje na turniru najavilo je preko 600 natjecatelja iz pet država. Za seniorske kategorije kao i svake godine pripremljene su novčane nagrade i poklon paketi. Posebne nagrade pripremljene su i za najuspješniji klub.

''Stoga vas pozivamo da dođete i pogledate vrhunske izvedbe natjecatelja iz vrha svjetskog karatea, sami turnir počinje u 10:00 sati, a vrhunac natjecanja je u 16:00 sati kada će biti upriličeno svečano otvaranje i borbe seniora'', navode organizatori.

Ovim putem organizatori se zahvaljuju sponzorima te svima koji na različite načine potpomažu radu kluba te organizaciji samog turnira.

Kopirati
Drag cursor here to close