Nevenko Herceg

Predsjednik Vlade HNŽ posjetio Teniski klub Mostar

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije danas je posjetio Teniski klub ''Mostar''
Sport / Ostali sportovi | 03. 03. 2020. u 11:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije danas je posjetio Teniski klub ''Mostar'' te s Rankom Primorcem, predsjednikom Kluba i suradnicima, i obišao završne radove na klupskim teniskim terenima koje je sufinancirala Vlada HNŽ.

"Dovršena je montaža još jednog teniskog balona koji omogućuje korištenje terena bez obzira na vanjske vremenske uvjete. Balon pokriva jedno igralište s tvrdom podlogom čime je igračima omogućena priprema za nastupe na turnirima u zimskoj sezoni. Također,  postavljena je nova profesionalna podloga - ona na kojoj se igraju Grand Slam turniri. Na taj način zaokružili smo našu infrastrukturu i obogatili ponudu za sve vrste treniranja tenisa, a poglavito za igrače koji se ozbiljno bave ovim športom", kazao je Primorac, zahvalivši predsjedniku Hercegu na potpori.

Foto: PR / Predsjednik Vlade HNŽ posjetio Teniski klub Mostar

Predsjednik Herceg istaknuo je kako Vlada, sukladno mogućnostima, podupire rad brojnih športskih klubova na području HNŽ i organiziranje športskih natjecanja.

''Teniski klub ''Mostar'' već niz godina organizira međunarodne teniske turnire i doprinosi boljem promoviranju Mostara i HNŽ u svijetu. Stoga će Vlada nastaviti podupirati njegov rad kao i rad pojedinaca i kolektiva koji ostvaruju zapažene športske rezultate'', zaključio je predsjednik Herceg.

Kopirati
Drag cursor here to close