Dan sporta u Blagaju

Praznik sporta za pozitivne promjene u Blagaju

Na dvije lokacije u jednom danu sudjelovalo je preko stotinu sudionika i više stotina posjetitelja na manifestaciji Dan sporta u Blagaju.
Sport / Ostali sportovi | 18. 03. 2019. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je proteklog vikenda održana manifestacija Dan sporta u Blagaju, organizatori su je ocijenili više nego uspješnom.

Na dvije lokacije u jednom danu sudjelovalo je preko stotinu sudionika i više stotina posjetitelja. Sve je počelo s nogometnom utakmicom između FK Blagaj i Blagajske raje. FK Blagaj s klupe je predvodio Muhamed Kajan koji je od početka krenuo s namjerom da njegova ekipa pobijedi. S druge strane trener Azer Badžak Baći je sa znatno slabijom ekipom pokušao napraviti čudo.

Foto: PR / Igrači FK Blagaj i Blagajske raje

Blagajska raja je i pored poraza pokazala da nisu za ''staro željezo'' i da je ovo nagovještaj ovakvih utakmica u budućnosti gdje će uz minimalne treninge pokušati doći do pobjede. Ipak, u ovoj je utakmici pobijedila mladost, želja, htjenje da se u Blagaju krene s mrtve točke.

Kapetani Ćerkić i Cerovina su na početku razmijenili poklone, a u ime Udruženja omladine BLAGAJ i Blagajske raje prvotimci FK Blagaja su dobili zahvalnicu za utakmicu kao i buket "zelenog luka-pera".

''Zahvaljujemo se Fudbalskom klubu Blagaj na ugodnom prijemu i poručujemo da smo tek počeli. Pobijedit ćemo Vas kad-tad'', poručili su iz Blagajske raje.

Foto: PR / Sudionici turnira u stolnom tenisu

Drugi dio dana bio je rezerviran za stolnotenisače koji uz minimalne uvjete ostvaruju maksimalne rezultate na polju stolnog tenisa i time promoviraju Udruženje ali i sam Blagaj.

Svrha turnira je bila kupovina stola za stolni tenis za sekciju koja djeluje uz Udruženje. Na turnir se prijavilo 16 igrača i skupljena su određena novčana sredstva za kupovinu stola. Svoj talent su pokazali i novi momci koji do sada nisu igrali nijedan turnir i uz starije koji imaju koliko toliko turnira iza sebe, pokazali da se i na njih može ozbiljno računat.

Pobjednik turnira je profesor sporta Muhamed Kajan, drugo mjesto je Armin Topuz, treće mjesto je Amir Čolpa, dok je četvrti bio Haris Velagić Softić poznatiji ''u raji'' kao Brice.

''Zahvaljujemo se svima koji su pomogli kupovinu stola. Zahvaljujemo se svima Vama na povjerenju i dolasku na naše i Vaše manifestacije. I za kraj u inat svima Uspjeli smo zajedno sa svima koji su uvijek uz nas'', poručili su iz Blagaja.

Kopirati
Drag cursor here to close