Pravi se dugoročna marketing strategija i kampanja za Mostar SG Staklorad

Studenti koji su angažirani na marketing projektu za klub, u narednom periodu nastavit će sa procesom istraživanja tržišta i kreiranjem, kako navode, najbolje marketing strategije i kampanje
Sport / Ostali sportovi | 05. 04. 2018. u 12:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar SG Staklorad, prvak BiH u futsalu i sudionik UEFA Futsal Cupa, povjerenje u izradi marketing strategije i kampanje za klub su ukazali studentima druge godine Ekonomskog fakulteta Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru, Mirzi Ihtijareviću, Neiri Ćehić i Nejri Halilović, koji će u ovom poslu surađivati sa kolegom iz Španjolske Pablom Cabañas Lópezom.

Time su potvrdili da vjeruju u mlade snage u našoj zemlji, koje itekako imaju ideja, sposobnosti i volje da se uhvate u koštac sa takvim zahtjevnim zadatkom.

Tim povodom tim mladih kreativaca održali su sastanak sa predsjednikom Mostar SG Staklorada Amelom Bajgorićem i glavnim trenerom kluba, Mirsadom Fazlinovićem.

U razgovoru, Bajgorić i Fazlinović predstavili su studentima put koji su prošli do velikog uspjeha kluba, napravili paralelu s uspješnim klubovima iz regije i Europe, te iznijeli svoje ideje i vizije o napretku i budućnosti.

''Plan najuspješnijeg futsal kluba i najbolje kolektivne ekipe u BiH nije samo održati već postojeće uspjehe i povećati brojnost tima, nego i animirati omladinu i državne institucije da sudjeluju u unapređenju zajednice kroz sport. Cilj im je iznjedriti, ne samo odlične mlade sportaša, nego formirati i stvoriti akademiju, odnosno omladinski pogon u novoj dvorani kapaciteta 2000 mjesta koja će podržavati sve velike sportske manifestacije uključujući i UEFA Futsal Cup. Osim toga, ovaj klub naredne godine očekuje i jaku konkurenciju koja će biti još veći motivator za predani rad'', poručili su iz kluba na Neretvi.

Foto: PR / Studenti-Ekonomskog-fakulteta u Mostaru s predsjednikom kluba

Studenti koji su angažirani na marketing projektu za klub, u narednom periodu nastavit će sa procesom istraživanja tržišta i kreiranjem, kako navode, najbolje marketing strategije i kampanje, kako bi pomogli upravi i klubu da realiziraju ambiciozne ciljeve.

''Srdačno se zahvaljujemo futsal klubu Mostar SG Staklorad i cjelokupnoj upravi kluba na gostoprimstvu, ukazanom povjerenju i odvojenom vremenu. Nadamo se što boljoj suradnji uz što veće zajedničke uspjehe'',  poručili su studenti ekonomije.

Kopirati
Drag cursor here to close