Vrh

Pozitivne priče bh sporta

Osvajač je mnogobrojnih lokalnih i regionalnih natjecanja i jedan je od najzapaženijih regionalnih igrača.
Sport / Ostali sportovi | 03. 08. 2021. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadesetjednogodišnji BH reprezentativac Ajdin Piknjač sa dosadašnjim sportskim rezultatima, zauzima sami vrh ljestvice najboljih BH i regionalnih igrača bilijara. Do sada je sudjelovao na Europskom prvenstvu 2019.godine kada je osvojio brončano treće mjesto, a 2018. i 2019.godine se upisao u povijest BH bilijara kao viceprvak u više disciplina.

Osvajač je mnogobrojnih lokalnih i regionalnih natjecanja i jedan je od najzapaženijih regionalnih igrača. Pred Ajdinom je još jedan veliki izazov, a to je Europan Pocket Billiard Federation Euro Tour 21/22, najelitnije evropsko bilijarsko natjecanje.

Kako je put do uspjeha i vrhunskih rezultata težak i praktično nemoguć bez financijske podrške, domaća IT kompanija Ankora je prepoznala značaj Ajdinovih rezultata i osigurala sva potrebna sredstva potrebna za odlazak na ovo natjecanje ali i naredna natjecanja koja su u planu.

Kako i sam Ajdin kaže sve je lakše kada uz sebe imate nekoga ko vas bodri, te je mnogo zahvalan za ukazanom povjerenju kompanije Ankora.

Ovaj tandem će stajati rame uz rame na pet planiranih velikih natjecanja u bližoj budućnosti.

“Uvijek ćemo biti tu da podržimo i nagradimo naše vrijedne i uspješne ambasadore. Naša najveća satisfakcija su rezultati, uspjesi i medalje pojedinaca iz naše domovine.” izjavio je Nermin Hadžić, CEO kompanije Ankora.

Kopirati
Drag cursor here to close