Biciklizam

Postani član Rekreativnog društva Velež

Iz Rekreativnog društva Velež pozvali su sve zaljubljenike u biciklizam i planinarenje da se pridruže ovome nedavno osnovanom sportskom kolektivu
Sport / Ostali sportovi | 09. 01. 2019. u 17:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Rekreativnog društva Velež pozvali su sve zaljubljenike u biciklizam i planinarenje da se pridruže ovome nedavno osnovanom sportskom kolektivu bez obzira jeste li ste rekreativac, amaterski natjecatelj ili profesionalac. Svi su dobro došli u ovaj klub, poručili su iz RD Velež.

Na njihovoj stranici možete pronaći inspiraciju gdje otići sa biciklom u prirodu ili se uputiti na neko planinarenje na planinu u vašoj blizini, upoznati nove krajeve i nove ljude te biti zadovoljan u vožnji biciklom ili planinarenju širom Hercegovine.

Pored svega ovoga možete podijeliti i vaša iskustva s nama te pri tome pomoći onima koji su u nedoumici uputiti na neko mjesto. Također, ovdje će se naći i uspjesi naših natjecatelja iz Biciklističkog kluba "Mostar" koji će imati našu punu podršku u daljim natjecanjima'', ističu iz Rekreativnog društva Velež.

Nakon svake kolektivne vožnje ili odlaska u prirodu, na ovu stranicu postavit će fotoreportaže, a unaprijed će svi biti obaviješteni o događajima, vožnjama i okupljanjima Rekreativnog društva Velež.

Pridružite nam se slobodno bez ikakvog straha i sumnje, poručili su na kraju.

Kopirati
Drag cursor here to close