US Open

Poraz od Rubljova: Je li Doktor servirao posljednji as?

Rezultatom 6:3, 7:6, 6:3 Karlovića je svladao Rubljov, nakon čega se Doktor Ivo oprostio od US Opena u koji je ušao kroz kvalifikacije nakon tri pobjede. Vrlo je moguće da se oprostio i od tenisa...
Sport / Ostali sportovi | 30. 08. 2021. u 22:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivo Karlović poražen je u prvom kolu US Opena od Andreja Rubljova.

Rezultatom 6:3, 7:6, 6:3 Ivo Karlović oprostio se od US Opena u koji je ušao kroz kvalifikacije nakon tri vrijedne pobjede.

No, mladi Rus bio je prejak protivnik kako se moglo i očekivati. Karlović je s 42 godine najstariji tenisač na Touru, a tijekom ove sezone nije odigrao previše mečeva. Jedina neizvjesnost trajala je u drugom setu koji je ruski tenisač dobio u tie-breaku, piše SportKlub.

Prilikom nedavnog nastupa u Los Cabosu, popularni Doktor Ivo najavio je mogućnost da će mu US Open biti posljednji turnir karijere, ostaje pričekati da se slegnu dojmovi nakon čega će se vrlo vjerojatno oglasiti i sam Karlović.

Karlović je karijeru započeo prije 21 godine, osvojio je osam turnira, a u kolovozu 2008. godine bio je 14. igrač svijeta.

Najbolji Grand Slam rezultat ostvario je u Wimbledonu kada je 2009. godine izgubio četvrtfinale od Rogera Federera. Ivo je s 13.709 as servisa uvjerljivo najbolji na povijesnoj teniskoj ljestvici.

Kopirati
Drag cursor here to close