Počinju upisi u Školu plivanja APK ''Zrinjski''

Znanje plivanja omogućava uživanje u vodenim aktivnostima te različitim vodenim sportovima, kao i sportovima na vodi.
Sport / Ostali sportovi | 21. 01. 2021. u 17:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Programi Škole plivanja u APK "Zrinjski" za djecu i odrasle omogućavaju polaznicima učenje plivanja kroz privikavanje na vodu, poučavanje osnova plivačkih tehnika te iskustvo sigurnog boravka u vodi i snalažljivosti u njoj.

Plivanje je u današnjem vremenu jedna od najvažnijih životnih vještina. Kada osoba nauči plivati i sigurno boraviti u vodi, njezin život se zauvijek mijenja.

Znanje plivanja omogućava uživanje u vodenim aktivnostima te različitim vodenim sportovima, kao i sportovima na vodi.

Cilj poduke neplivača za djecu i odrasle je da se osoba kroz različite metodske vježbe, ali i igru i zabavu privikne na vodu, nauči osnove plivanja i održavanja na vodi te prepliva 25 metara proizvoljnom plivačkom tehnikom.

U plivačkoj školi cilj je naučiti pravilno plivati sve četiri plivačke tehnike s pripadajućim startovima i okretima.

Programi plivanja provode se tijekom cijele godine s najboljim omjerom broja plivača i trenera kako bi se osiguralo da Vaše dijete dobije najviše strpljenja, nadzora i smjernica.

''Naši educirani treneri rade s djecom u bazenu te pokazuju koliko zabavno može biti učenje plivanja, jedne od najvažnijih životnih vještina.  Posebno strukturirani programi motivirat će Vaše dijete da uspješno prolazi kroz različite razine klupskog programa treninga.

Provjera kandidata za školu plivanja vrši se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18.00 do 19.00 sati kako bi se polaznici rasporedili u odgovarajuće skupine, a sve informacije u svezi upisa mogu se dobiti na broj telefona: 063/276-256 ili na službenoj stranici našeg kluba.

Prvi tjedan Škole plivanja je besplatan za sve polaznike.

Donesite najbolje odluke za vašu djecu i pridružite nam se jer dok je vani hladna zima, dođite kod nas u topli bazen, APK Zrinjski vas prima! Škola plivanja počinje 1. veljače'', poručili su iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close