Tko je jači

Po prvi puta u Mostaru: Gospodarstvenici će odmjeriti snage na sportskim susretima

Ukupno deset sastava, predstavnika gradskih gospodarskih subjekata, natjecat će se u šest disciplina (mali nogomet, mini odbojka, potezanje konopa, pikado, tavla i šah).
Sport / Ostali sportovi | 11. 09. 2018. u 13:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi sportski susreti gospodarskih subjekata Grada Mostara bit će otvoreni u petak, 14. rujna 2018. godine, u 17 i 30 sati, u Sportskom centru Kantarevac. Ukupno deset sastava, predstavnika gradskih gospodarskih subjekata, natjecat će se u šest disciplina (mali nogomet, mini odbojka, potezanje konopa, pikado, tavla i šah).

''Naša je težnja da ovi susreti prerastu u tradiciju, a ohrabruje nas izvrastan odziv mostarskih gospodarstvenika, kao i puna potpora koju smo dobili od Sportskoga saveza Grada Mostara'', poručili su organizatori.

Igre organizira Udruga Kolektiv Mostar, koju čini skupina mladih kreativaca koji žele, na razini cijeloga grada, gospodarskim subjektima omogućiti, u zdravom natjecateljskom duhu, ekipne ''sudare'', ujedno zabavu i druženje.

''Riječ je o svojevrsnomu team-buildingu njihovih zaposlenika koji će braniti boje svojih poduzeća, a mostarskim ljubiteljima sportskih turnira i zdravoga vikend-opuštanja omogućiti besplatnu zabavu i uživanje za cijelu obitelj'', poručili su organizatori.

Sportski je savez Grada Mostara snažno podržao ovu inventivnu ideju, te će predsjednik Saveza Hasan Šišić i svečano otvoriti igre. Igre će trajati tri dana a ulaz je besplatan.

''Naši će sportski susreti oživjeti onaj zdravi duh jedinstva među gradskim kolektivima i postati redovito godišnje događanje svakoga 9. mjeseca, a o Udruzi i samim Igrama moguće je doznati više na www.udrugakolektiv.com i na našoj Facebook stranici Udruga Kolektiv Mostar'', istaknuli su.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close