Mostar SG Staklorad dočekuje Salines

Pavlović pozvao navijače: Spremni smo i nadamo se pobjedi

Protivnik mostarske momčadi u polufinalu je tuzlanski Salines. Utakmica se igra od 19:30 sati, a član SG Staklorada Dejan Pavlović nada se dobrom izdanju i pobjedi.
Sport / Ostali sportovi | 22. 04. 2019. u 13:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Mostar SG Staklorad / Dejan Pavlović (zeleni dres)

Nakon mjesečne pauze, Mostar SG Staklorad u srijedu, 24. travnja, će započeti doigravanje za prvaka Bosne i Hercegovine.

Protivnik mostarske momčadi u polufinalu je tuzlanski Salines. Utakmica se igra od 19:30 sati, a član SG Staklorada Dejan Pavlović nada se dobrom izdanju i pobjedi.

''Naravno, očekivanja su velika. Igramo pred našom publikom i očekujemo pobijediti. Dobro poznajemo protivnika. Osobno sam mišljenja da su sasvim zasluženo u polufinalu. Dobro smo radili tijekom ovih mjesec dana, imali smo mini-pripreme i potpuno spremni dočekujemo najvažnije utakmice sezone. Nadam se da će u srijedu doći dosta navijača i da će nas podržati'', istaknuoje Pavlović.

Pavlović je s Galićem, Hrkaćom, Jelićem, Kahvedžićem, Aladžićem i Radmilovićem nedavno boravio na okupljanju bh. reprezentacije, dok su se u reprezentaciju Srbije odazvali Jovan Lazarević i Vladan Vesić.

Kopirati
Drag cursor here to close