Dvodnevna manifestacija

Međugorje ugostilo 150 mladih tenisača iz regije

Izvrstan nastup u najmlađoj kategoriji imali su domaći tenisači, osvojivši pet trofeja. Posebno se istaknuo Petar Dodig, koji je obranio naslov i još jednom pokazao kako ide očevim stopama.
Sport / Ostali sportovi | 06. 09. 2021. u 14:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodna sportska manifestacija ''Dani tenisa – 2021'' službeno je otvorena dvodnevnim natjecanjem za najmlađe.

Vrhunska organizacija, sjajna atmosfera i veliki odziv – rezime je Festivala tenisa koji su protekli vikend u Međugorju ugostili 150 sudionika.

Izvrstan nastup u najmlađoj kategoriji imali su domaći tenisači, osvojivši pet trofeja. Posebno se istaknuo Petar Dodig, koji je obranio naslov i još jednom pokazao kako ide očevim stopama. Drugo mjesto osvojio je Antonio Sabljić, dok su trećeplasirani bili Josip Dodig i Marko Tomić. U utješnom turniru, prvo mjesto je osvojio Amar Žuđelović, a drugo David Pinjuh. U crvenom tenisu (stariji), prvo mjesto je osvojila Mirna Knezović svladavši u finalu Ivu Ivanković.

U kategoriji narančasti tenis, prvo mjesto kod dječaka osvojio je David Kvesić pobijedivši u finalu Kenana Žuđelovića. Trećeplasirani su bili Petar Dodig i Karlo Petrović. Kod djevojčica, najbolja je bila Amajla Kadrić, a drugoplasirana Franciska Vučić. Trećeplasirane su bile Amina Resić i Anea Marić. U utješnom turniru, prvo mjesto je osvojila Mirjana Krezić koja je u finalu pobijedila klupsku prijateljicu Anteu Ivanković. Prvoplasirani u utješnom za dječake je bio Antun Zovko koji je u finalu bio bolji od Luke Brekala.

Dragoga dana igrao se turnir u zelenom tenisu. Kod dječaka, prvo mjesto je osvojio Borna Ćorić pobijedivši u finalu Peru Čelana. U finalu utješnog turnira, Isak Šipilović je pobijedio Gabrijela Zovku. Kod djevojaka, prvo mjesto je osvojila Matea Kepnik, a drugo Sara Dodig. Finalni susret u utješnom turniru su odigrale domaće tenisače u kojemu je Marta Zovko pobijedila Ivu Ilić.

Sponzor Festivala tenisa bio je HT ERONET, u ime kojih je pehare i medalje uručila rukovoditeljica Odjela korporativnih komunikacija, Misijana Brkić-Milinković.

Kopirati
Drag cursor here to close