Treći po redu

Otvoren odbojkaški kamp u Čapljini - najveći stručnjaci rade s odbojkašicama

I ove godine na kampu se okupio veliki broj odbojkašica iz klubova iz BiH i susjednih zemalja, a sa djevojkama rade najveći odbojkaški stručnjaci iz BiH, RH i Srbije.
Sport / Ostali sportovi | 02. 07. 2019. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Gradskoj sportskoj dvorani u Čapljini u utorak ujutro započeo je treći međunarodni odbojkaški kamp za mlade odbojkašice.

I ove godine na kampu se okupio veliki broj odbojkašica iz klubova iz BiH i susjednih zemalja, a sa djevojkama rade najveći odbojkaški stručnjaci iz BiH, RH i Srbije.

Jedan od njih i je izbornik ženske odbojkaške reprezentacije Goran Nešić, koji kaže kako se među ovim djevojkama zasigurno kriju buduće reprezentativke.

''Zadovoljstvo je biti ovdje na kampu u Čapljini i mogu potvrditi kako su ove djevojke jako perspektivne. Drago mi je pa mogu raditi sa trenerima koji su dokazani u ovom sportu'', rekao je kratko Nešić.

Kamp organizira Hvatski odbojkaški klub ''Čapljina'' u suradnji s HAOK ''Mladost'' Zagreb, a prvi čovjek čapljinskog kluba i Odbojkaškog saveza Federacije BiH Miloš Jelčić kaže kako su se ove godine fokusirali na manji broj sudionika kako bi mogli odraditi kvalitetne treninge.

''Predavači su zaista eminentni stručnjaci u ovom sportu i teško ih je okupiti na jednom mjestu, tako da se iskreno nadam da će i sljedeće godine ovi ljudi prihvatiti naš poziv i doći raditi s ovim djevojkama'', rekao je Jelčić.

Kamp će trajati do subote ujutro, radit će se u tri turnusa, a naglasak će biti na tehnici, kao i na edukaciji trenera.

Vrijedi napomenuti kako su sa djevojkama rad na kampu počeli i reprezentativac Hrvatske Danijel Galić te nekadašnji reprezentativac BiH, a sada trener proslavljenog OK ''Kakanj'' Almir Aganović.

Među trenerskim imenima vrijedi istaknuti i Darka Nojića, nekadašnjeg reprezentativca RH, a danas pomoćnog trenera u HAOK ''Mladost'' Zagreb.

Kopirati
Drag cursor here to close