Ali ne zbog koronavirusa

Otkazan super-G u Kvitfjellu, Caviezelu Mali globus

U ukupnom poretku vodi Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde s 54 boda prednosti ispred Francuza Alexisa Pinturaulta i 161 bodom više od sunarodnjaka Henrika Kristoffersena.
Sport / Ostali sportovi | 08. 03. 2020. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Reuters / Otkazan super-G u Kvitfjellu, Caviezelu Mali globus

Posljednji superveleslalom sezone Svjetskog kupa skijaša u norveškom Kvitfjellu otkazan je u nedjelju zbog  loših vremenskih uvjeta i jake kiše.

Otkazivanjem utrke u Kvitfjelu, kao i otprije otkazivanjem završnice u talijanskoj Cortini, Mali kristalni globus u superveleslalomu pripao je 31-godšnjem Švicarcu Mauru Caviezelu. On je dosad skupio 365 bodova, a samo tri boda manje ima Vincent Kriechmayr, pa su Austrijanci prvi put nakon 1995. godine ostali bez ijednog kristalnog globusa u muškoj i ženskoj konkurenciji.

U ukupnom poretku vodi Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde s 54 boda prednosti ispred Francuza Alexisa Pinturaulta i 161 bodom više od sunarodnjaka Henrika Kristoffersena. Do kraja sezone su preostali samo veleslalom i slalom sljedećeg vikenda u Kranjskoj Gori, iako su i te utrke pod znakom pitanja zbog bojazni od koronavirusa u Sloveniji, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close