Larisa Cerić

Olimpijska medalja mi je najveća želja

Poznato je da je BiH jedna od rijetkih zemalja koja nema medalju s Olimpijskih igara, a Larisa Cerić je trenutačno najveća prilika da se to promijeni.
Sport / Ostali sportovi | 29. 12. 2018. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trofejna bh. judašica Larisa Cerić obilježila je još jednu sportsku godinu u Bosni i Hercegovini.

Cerić je nizom velikih rezultata u 2018. potvrdila epitet najbolje sportašice Bosne i Hercegovine, što su potvrdili i nedavno održani izbori sportaša godine u BiH na kojima je Cerić jednoglasno odnosila pobjedu ispred konkurencije.

U intervjuu za Fenu Cerić ističe da je 2018. godina zasigurno najtrofejnija u njezinoj karijeri, što je potvrdilo i prvo mjesto na svjetskoj rang ljestvici koje je zauzimala jedno vrijeme, kao i medalje s najvećih natjecanja.

Video: Cerić: Olimpijska medalja je san s kojim liježem i cilj s kojim se budim

Poznato je da je BiH jedna od rijetkih zemalja koja nema medalju s Olimpijskih igara, a Larisa Cerić je trenutačno najveća prilika da se to promijeni. Olimpijska medalja je njezin veliki san i jedino odličje koje joj nedostaje. Priliku da to ostvari trebala bi dobiti na OI u Japanu 2020. godine.

''Sve što radim je uvertira za Olimpijske igre. Imam svjetske i europske medalje, ali nedostaje mi olimpijska. Iskreno to mi je najveća želja. To je san s kojim liježem i cilj s kojim se budim svaki dan. Ako budem zdrava i ako me ozljede zaobiđu, uz malo sreće prilikom ždrijeba vjerujem da ću biti nositeljica i da mogu osvojiti medalju koja nedostaje meni i Bosni i Hercegovini'', naglašava Cerić.

Kopirati
Drag cursor here to close