Seminar

Odbojkaški suci se za sezonu pripremali u Čitluku

Predsjednik Sudačke komisije OS FBiH Armin Mujkić istaknuo je kako je zadovoljan seminarom te kako su obrađene teme od iznimne važnosti za suce u sezoni koja je ispred njih.
Sport / Ostali sportovi | 23. 09. 2019. u 13:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odbojkaški suci Odbojkaškog saveza Federacije Bosne i Hercegovine okupili su se u Čitluku na trodnevnom seminaru kako bi izvršili potrebne pripreme i prošli kroz edukacije za nadolazeću natjecateljsku sezonu u okviru navedenog saveza.

Seminar je započeo u petak, a završio u nedjelju, a u sklopu seminara održana su stručna predavanja, analize suđenja, priprema za nadolazeću sezonu, kao i dogovori vezani za unaprijeđenje suđenja i odbojkaškog sporta u BiH.

Na seminaru su se okupili suci koji sude utakmice Superlige i Prve lige FBiH, kao i suci Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Seminaru je nazočio i predsjednik Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine Alija Fatić, koji je sucima uputio pozdravne riječi te iznio detalje vezane za sustav natjecanja i pojedinosti koje od sudaca očekuju Odbojkaški savez FBiH i Odbojkaški savez BiH.

Predsjednik Sudačke komisije OS FBiH Armin Mujkić istaknuo je kako je zadovoljan seminarom te kako su obrađene teme od iznimne važnosti za suce u sezoni koja je ispred njih. Također, zahvalio se i hotelu ''Brotnjo'' na odličnim uvjetima koji su pruženi sucima u ovom objektu kroz tri dana.

Poseban naglasak stavljen je i na elektronski zapisnik, kojim se modernizira odbojka u Bosni i Hercegovini i unaprijeđuje ovaj sport.

Predavači na seminaru bili su Ante Matijaca - delegat/kontrolor odbojkaškog saveza Hrvatske i supervizora CEV-a, potom Kemal Arifhodžić - direktor natjecanja OS FBiH, Faruk Softić - vrhovni sudac OS FBiH, kao i međunarodni suci iz OS FBiH Jasmin Husejnović, Adnan Kološ i Zdravko Jakiša.

Kopirati
Drag cursor here to close