Upisana nova 3 boda

Odbojkašice Mostara na korak do trećeg mjesta u Premijer ligi

Do kraja prvenstva ostala su još tri kola, a Mostarke imaju povoljan raspored kojim bi mogle izbiti u sami vrh Premijer lige.
Sport / Ostali sportovi | 09. 02. 2021. u 07:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo tri boda trenutno dijele odbojkašice Studentskog odbojkaškog kluba ''Mostar'' od trećeg mjesta na ligaškoj ljestvici Premijer lige BiH.

Nakon pobjede nad lukavačkim Smečom, ekipa Mostara došla je na 30 bodova, a samo 3 boda više ima banjalučki BL Volej, kojeg su Mostarke ranije nadigrale s 3:0.

Do kraja prvenstva ostala su još tri kola, a Mostarke imaju povoljan raspored kojim bi mogle izbiti u sami vrh Premijer lige.

Prva prepreka im je ovoga vikenda Igman, protiv kojega igraju na Ilidži.

Izravni protivnik za treće mjesto, BL Volej, igra na domaćem terenu protiv Slobode i teško će uzeti sva tri boda, što otvara prostor Mostarkama za povijesni uspjeh kluba.

Inače, nakon završenih 18 kola igra se Play off za prvaka. Dva posljednjeplasirana kluba ispadaju izravno, dok će ostalih osam klubova igrati za prvaka.

Igrat će prvi i osmi, drugi i sedmi, treći i šesti te četvrti i peti. Igraju se po dvije utakmice - jedna kući i jedna u gostima, a u slučaju izjednačenog broja pobjeda igra se treća utakmica.

Kako sada stvari stoje, Mostar će se u prvom kolu play off-a za prvaka boriti sa Jahorinom, Slobodom ili Goraždem.

Kopirati
Drag cursor here to close