Kvalifikacije za EP

Odbojkašice BiH na korak do povijesnog uspjeha

"Odigrali smo odlično utakmicu protiv Latvije, a nadam se da ćemo i protiv Rumunjske odigrati ovako dobro. U srijedu se piše povijest za žensku bh. odbojku i ja vjerujem odlazak na Europsko prvenstvo'', rekao je izbornik Nešić.
Sport / Ostali sportovi | 07. 01. 2019. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo jedna pobjeda dijeli žensku odbojkaški reprezentaciju Bosne i Hercegovine od povijesnog uspjeha - kvalifikacija na Europsko prvenstvo 2019.

Izabranice Gorana Nešića slavile su u subotu nat Latvijom sa maksimalnih 3:0, a zahvaljujući pobjedi Španjolske nad Rumunjskom, BiH je ostala u igri za Europsko prvenstvo.

Odbojkašicama BiH sada treba pobjeda nad Rumunjskom, sa kojom igraju u srijedu, 9. siječnja, u Lukavcu, s početkom u 17.00 sati.

"Drago mi je da smo došli u situaciju da zavisimo sami od sebe. Odigrali smo odlično utakmicu protiv Latvije, a nadam se da ćemo i protiv Rumunjske odigrati ovako dobro. U srijedu se piše povijest za žensku bh. odbojku i ja vjerujem odlazak na Europsko prvenstvo po prvi put", rekao je izbornik Nešić.

Valja istaknuti kako je ovo najveći uspjeh reprezentativne odbojke u ženskoj konkurenciji, koja je oživjela u proteklih par godina.

Koliko odbojka postaje popularna govori i činjenica kako je su dvorane pune do posljednjeg mjesta na svim utakmicama reprezentacije.

Kopirati
Drag cursor here to close