Prijam kod predsjednika

Nurmagomedov kod Putina: Nitko ne smije vrijeđati Rusiju

Nurmagomedov je naglasio kako želi da ga vrednuju na osnovu prikazane borbe, a ne zbog preskakanja ograde.
Sport / Ostali sportovi | 11. 10. 2018. u 09:29 Bljesak.info
Kopirati
Foto: RT / Nurmagomedov kod Putina

Predsjednik Rusije Vladimir Putin primio je UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova i tom prilikom mu čestitao na obrani pojasa  prvaka lake kategorije u susretu protiv Irca Conora McGregora.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U priopćenju Kremlja se navodi da je ruski predsjednik Nurmagomedovu kazao da prati njegov rad, dodajući da sport doprinosi jačanju prijateljstva.

Istaknuo je da je Rusija jedna velika obitelj, napominjući kako u svakom slučaju treba izbjegavati bilo kakve ekscese.

"Ipak, ukoliko bi se dogodila neka intervencija s vana, u tom slučaju ne samo ti, naravno da bi se i mi usprotivili. Ali, najbolje je da se ne dođe u takvu situaciju", kazao je Putin.

Nurmagomedov je naglasio kako želi da ga vrednuju na osnovu prikazane borbe, a ne zbog preskakanja ograde.

"Iako sam, za razliku od McGregora, koji mi je vrijeđao zemlju i obitelj, pokazao lijepo ponašanje, sada samo pričaju o mom preskakanju ograde. Ali ja sam postupio časno", rekao je UFC prvak.

Priznao je ipak da je u nekim momentima izgubio kontrolu, napominjući da se tijekom borbe uvijek mogu dogoditi određene provokacije.

Nurmagomedov je prošlog vikenda porazio McGregora nakon što mu je Irac predao borbu u četvrtoj rundi, a nakon borbe nastao je pravi kaos kada je Rus preskočio ogradu i nasrnuo na članove McGregorovog tima koji su ga, navodno, vrijeđali.

Kopirati