Super Leo

Novo pojačanje judo kluba Borsa

Super Leo u Mostar stiže krajem mjeseca lipnja nakon čega će obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor na duži vremenski period.
Sport / Ostali sportovi | 04. 06. 2020. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo klub "Borsa" bogatiji je za novog člana. Nakon dugih pregovora sa Super Leom i njegovim menadžerom Nikom Titanikom obadvije strane postigle su dogovor na obostranu korist!

Naime, Super Leo reprezentativac Madagaskara i višestruki prvak svijeta i jedan od najboljih judoka u novijoj povijesti izrazio je želju da nastupa u jednom od najboljih judo klubova na ovim prostorima.

Super Leo u Mostar stiže krajem mjeseca lipnja nakon čega će obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor na duži vremenski period.

''On je eksplozivan, jak, simpatičan, društven, pravi prijatelj. Prava je sreća što smo ga dobili, a presudila je i njegova velika želja da nastupa za nas'', kazali su iz uprave kluba "Borsa".

Skauti judo kluba "Borsa" već duže vrijeme prate mladog Super Lea, te su iskazali veliku želju da ga dovedu u klub u što skorijem periodu. Super Leo biti će kapetan judo kluba "Borsa" koji će bodriti članove kluba na svim treninzima, turnirima, putovanjima.

Super Leo u Madagaskaru je odradio i preventivni test na Covid-19 i nalaz je NEGATIVAN.

S tim u svezi dobio je dozvolu državnih vlasti Madagaskara i Bosne i Hercegovinu za dolazak na područje BiH i grada Mostara, a za njega će biti organiziran i poseban charter let.

Kopirati
Drag cursor here to close