ATP finale

Nikola Mektić plasirao se u finale završnog ATP turnira parova

Za pobjedu je Mektiću i Koolhofu bilo potrebno da u svakom setu suparnicima uzmu jednom servis. Drugi hrvatski tenisač Mate Pavić koji je nastupio na završnici u paru zajedno s Brazilcem Brunom Soaresom nije se jučer uspio plasirati u polufinale.
Sport / Ostali sportovi | 21. 11. 2020. u 15:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: ATP Tour / Koolhof i Mektić duže vrijeme su uspješni u muškim parovima

Hrvatski tenisač Nikola Mektić plasirao se zajedno s Nizozemcem Wesleyem Koolhofom u finale ATP završnice koja se igra u Londonu nakon što su u subotu u polufinalu sa 6-3, 6-4 poslije sat i 14 minuta igre Španjolca Marcela Granollersa i Argentinca Horacija Zeballosa.

Za pobjedu je Mektiću i Koolhofu bilo potrebno da u svakom setu suparnicima uzmu jednom servis.

U drugom polufinalnom susretu igraju Austrijanac Juergen Melzer i Francuz Edouard Roger-Vasselin protiv Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Salisburyja.

Drugi hrvatski tenisač Mate Pavić koji je nastupio na završnici u paru zajedno s Brazilcem Brunom Soaresom nije se uspio plasirati jučer u polufinale.

Finale je na rasporedu sutra od 19,00 sati.

Nakon što su su Mate Pavić i Bruno Soares ispali u parovima, vrlo vjerojatno su završili svoju suradnju, jer kako stvari stoje od iduće sezone ćemo gledati hrvatski par gdje će Pavić igrati sa Nikolom Mektićem.

Dvojica najboljih hrvatskih tenisača u paru, barem gledajući ljestvicu (Mate je četvrti, Nikola 14.), konačno će se spojiti i tvoriti par kakav Hrvatska na Touru vjerojatno nikad nije imala.

Bruno Soares zatečen Pavićevim odlaskom

Brazilac Bruno Soares ostao je navodno zatečen kada je čuo da više neće skupa igrati s Matom Pavićem.

''Iznenađen sam, kao i svi drugi. Nisam to uopće očekivao. Pretpostavljam da Mate želi igrati s Mektićem, odlični su prijatelji, zemljaci, dolaze Olimpijske igre'',  nizao je razloge Brazilac koji je novog-starog partnera našao u Jamieju Murrayju.

''Kada mi je to rekao, bio sam malo razočaran, nisam više htio nastaviti razgovor. Rekao sam mu: "Ok, ako to želiš nakon ovakve sezone koju smo imali, samo naprijed''.

Kopirati
Drag cursor here to close