Austrijska skijašica

Nicole Schmidhofer osvojila super G u Garmisch-Partenkirchenu

Schmidhofer se pobjedom probila na treće mjesto u redoslijedu superveleslalomašica sa 253 boda.
Sport / Ostali sportovi | 26. 01. 2019. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treću pobjedu u karijeri, a prvu u superveleslalomima za Svjetski kup ostvarila je 29-godišnja austrijska skijašica Nicole Schmidhofer koja je slavila na stazi u njemačkom Garmisch-Partenkirchenu s najboljim vremenom od 1:19.98 minuta.

Schmidhofer je ove sezone ostvarila već dvije pobjede, obje u spustu u kanadskom Lake Louiseu. U Garmisch-Partenkirchenu je za 23 stotinke nadmašila Talijanku Sofiju Goggiu, dok je treće mjesto osvojila Švicarka Lara Gut-Behrami sa zaostatkom od 45 stotinki, javlja Hina.

Schmidhofer se pobjedom probila na treće mjesto u redoslijedu superveleslalomašica sa 253 boda, a ispred nje su Mikaela Shiffrin sa 300 i Tina Weirather sa 268 bodova.

U ukupnom redoslijedu neuhvatljiva Shiffrin, koja ne nastupa u Garmisch-Partenkirchenu, ima 1494 boda, čak 596 više od drugoplasirane Slovakinje Petre Vlhove.

U nedjelju (11.30 sati) je u Garmischu na rasporedu spust koji je trebao biti vožen danas, ali je zamijenjen redoslijed utrka zbog novonapadalog snijega, kojeg su organizatori uspjeli ukloniti sa staze za superveleslalom.

Kopirati
Drag cursor here to close