Judo

Neretva u Trebinju nastavila uspješan niz osvajanja medalja

Konkurencija je bila veoma jaka, a posebno u uzrastu kadeta.
Sport / Ostali sportovi | 16. 02. 2020. u 16:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni judo turnir ujedno i “Memorijal Miloš Mrdić” održan je u subotu u Trebinju, a okupio je veliki broj judaša i to preko 550 natjecatelja u uzrastima od mlađe djece pa sve do juniora.

Zemlje sudionice ovogodišnjeg memorijala bile su Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Ukrajina,, Crna Gora, Srbija i Moldavije, priopćeno je u nedjelju iz Judo kluba Neretva.

Mostarska Neretva imala je šest svojih članova koji su nastupili na turniru a ukupno su osvojili pet sjajnih odličja. Konkurencija je bila veoma jaka, a posebno u uzrastu kadeta.

Zlatne medalje osvojili su:

  • Hrvoje Knezović -73 kg (U15)
  • Helena Čule -70 kg (U18)

Srebrene medalje osvojili su:

  • Lana Čarapina -36 kg (U15)
  • Helena Čule -70 kg (U21)

Brončanu medalju osvojio je:

  • Mak Hadžić -66 kg (U15)

Peto mjesto osvojio je Domagoj Jozeljić  -73 kg (U18) u veoma jakoj konkurenciji od ukupno 17 natjecatelja. Jozeljić je, navode, prvu borbu izgubio u zlatnom bodu, da bi potom dobio tri borbe za redom i greškom imao još jednu borbu protiv dečka iz Ukrajine i naravno i tu dobio, a koja je trebala biti borba za treće mjesto.

Kasnije u borbi za treće mjesto Jozeljić vodi na wazari do samog kraja borbe i gubitak koncentracije i već vidljivi umor gdje gubi borbu u parteru na gušenje. Sedmo mjesto ovoga puta zauzeo je Dragan Paol Senkić -60 kg (U15), priopćeno je iz mostarske Neretve.

Kopirati
Drag cursor here to close