Ulaganja

Pobjede bh. natjecatelja na Turkish Openu, Taekwondo savez dobio elektronsku opremu

Vrijedna oprema za reprezentativne selekcije prva je ovakvog tipa u našoj državi i sigurno će biti od velike pomoći za pripreme reprezentativaca i buduće vrhunske rezultate bh. natjecatelja.
Sport / Ostali sportovi | 13. 03. 2021. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Taekwondo reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Taekwondo kluba Novi Grad Nedžad Husić, nastupio je u Istanbulu na Turkish Openu na kojem je ostvario tri pobjede i zamalo ostao bez medalje.

Jedan od najperspektivnijih natjecatelja i pretendent na Olimpijske Igre savladao je predstavnike Turske sa 26:2, Palestine sa 29:7 i Španjolske sa 23:6. U četvrtoj borbi poražen je od predstavnika Rusije rezultatom 25:24 čime je ostao bez borbe za medalju.

Podsjećamo, Husić je na nedavno održavnom G1 turniru u Sofiji također ostvario dvije pobjede u izuzetno jakoj konkurenciji, ali je u trećoj borbi doživio poraz i ostao bez medalje.

Na ovom natjecanju sa Husićem je bio i predsjednik Taekwondo saveza FBiH i član Izvršnog odbora državnog Taekwondo saveza Samir Šarić, koji je istaknuo kako Taekwondo savez BiH nastavlja sa aktivnostima koje doprinose razvoju taekwondoa u državi, kao i jačanju natjecatelja.

Ovom prilikom Taekwondo savezu BiH uručena je elektronska opremu koju je savezu poklonio Taekwondo savez Turske.

Vrijedna oprema za reprezentativne selekcije prva je ovakvog tipa u našoj državi i sigurno će biti od velike pomoći za pripreme reprezentativaca i buduće vrhunske rezultate bh. natjecatelja.

Suradnju dva saveza inicirao je izaslanik Europske Taekwondo Unije, Ali Sagarkaya, koji je bio glavni izaslanik na Europskom prvenstvu održanom u Sarajevu prethodne godine, a Šarić se ovom prilikom sastao i sa predsjednikom turskog saveza Metin Şahinom.

Şahin je čestitao Taekwondo savezu BiH na organizaciji Europskog prvenstva u izuzetno izazovnim vremenima, i obećao da će dva saveza i u budućnosti surađivati.

Kopirati
Drag cursor here to close