Prva tenisačica svijeta

Naomi Osaka se razišla s trenerom koji ju je doveo na vrh WTA ljestvice

Pod njegovom trenerskom palicom Osaka je osvojila dva Grand Slam turnira u nizu, u rujnu prošle godine US Open te nedavno Australian Open, te je sa 72. mjesta WTA ljestvice početkom 2018. došla do broja jedan.
Sport / Ostali sportovi | 12. 02. 2019. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva tenisačica svijeta Japanka Naomi Osaka (21) razišla se sa svojim trenerom Saschom Bajinom (34) s kojim je osvojila dva Grand Slam turnira i došla na vrh WTA ljestvice.

''Više neću raditi sa Saschom. No, želim mu zahvaliti na svemu i želim mu sve najbolje u budućnosti'', objavila je Osaka.

Njemački stručnjak bio je trening partner Serene Williams, Viktorije Azarenke i Caroline Wozniacki, a posljednjih nešto više od godinu dana bio je trener Naomi Osake, javlja Hina.

Pod njegovom trenerskom palicom Osaka je osvojila dva Grand Slam turnira u nizu, u rujnu prošle godine US Open te nedavno Australian Open, te je sa 72. mjesta WTA ljestvice početkom 2018. došla do broja jedan. Zbog toga je Bajin proglašen za najboljeg svjetskog trenera u ženskom tenisu u 2018. godini.

''Bilo je to nezaboravno putovanje i hvala ti što si mi omogućila da budem dio njega. Želim ti sve najbolje u budućnosti'', poručio je Bajin.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Thank you for this sweet video.

Objavu dijeli Sascha Aleksandar Bajin (@bigsascha)

Kopirati
Drag cursor here to close