Gazprom Arena

Najveći UFC ikada bit će u Rusiji

Veliku priredbu UFC-a u Rusiji 20. travnja, koju će uživo pratiti oko 80 tisuća ljudi, predvodit će okršaj teškaša
Sport / Ostali sportovi | 12. 01. 2019. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

UFC radi najveću priredbu u svojoj povijesti, dao je natuknuti menadžer Andreija Arlovskog kada je rekao da se UFC vraća u Rusiju 20. travnja 2019. godine.

Još ništa nije službeno, no kao bomba odjeknula je vijest da elitna MMA organizacija održava svoju drugu priredbu u Rusiji i da je rezervirala stadion Krestovskij, poznatiji kao Gazprom Arena, koji je ujedno dom i Zenita iz St. Peterburga, piše 24sata.

Stadion je otvoren 2017. godine, a izgrađen je u sklopu održavanja Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Ovaj velebni, najskuplji stadion u Europi ugostio je sedam utakmica Svjetskog prvenstva 2018. godine, između ostalog polufinale između Francuske i Belgije (1-0) te utakmice Belgije i Engleske (2-0) za treće mjesto.

Njegova izgradnja koštala je između 1 i 1,5 milijardi eura, a za nenogometne priredbe prima do 80 tisuća gledatelja. Bit će to i službeno najveći UFC event u povijesti.

Veliku priredbu UFC-a u Rusiji 20. travnja, koju će uživo pratiti oko 80 tisuća ljudi, predvodit će okršaj teškaša - domaće zvijezde Alexandera Volkova i velikana slobodne borbe Alistaira Overeema. Još uvijek se ne zna ostatak popisa borbi, no zna se da će UFC okupiti neke od najboljih boraca Rusije i okolice.

Tako bi mogli nastupiti Zabit Magomedšaripov, Aleksej Olejnik, Mairbek Taisumov, Rašid Magomedov, Aleksander Šlemenko i ostali, piše mmamania.com.

UFC ne mora brinuti za vremenske uvjete jer Krestovskij stadion ima jedan od najmodernijih pokretnih krovova na svijetu.

Kopirati
Drag cursor here to close