Roland Garros

Nadal prepustio samo četiri gema

Nadal je prošao uvjerljivo u 3. kolo Roland Garrosa izgubivši protiv McDonalda.
Sport / Ostali sportovi | 30. 09. 2020. u 19:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Reuters / Rafael Nadal

Španjolac Rafael Nadal prošao je uvjerljivo u 3. kolo Roland Garrosa izgubivši protiv Amerikanca Mackenziea McDonalda samo četiri gema - 6-1, 6-0, 6-3.

Branitelju naslova i rekorderu Garrosa s 12 titula trebalo je samo sat i 42 minute za pobjedu, a Nadala u 3. kolu čeka bolji iz dvoboja Japanca Keija Nishikorija i Talijana Stefana Travaglie.

Puno teže je do prolaza u 3. kolo došla peta nositeljica Nizozemka Kiki Bertens, koju su nakon pobjede morali s terena odvesti u nosilima. Bertens je ozlijedila gležanj u maratonskoj pobjedi nad Talijankom Sarom Errani s 7-6 (5), 3-6, 9-7.

Iznenađenje je glatki poraz finalistice US Opena Viktorije Azarenke koja je izgubila od Slovakinje Ane Karolíne Schmiedlove s 6-2, 6-2.

U treći krug je napredovao i pobjednik US Opena i treći nositelj Austrijanac Dominic Thiem je nakon izbacivanja Marina Čilića u 2. kolu bio dominantan i protiv Amerikanca Jacka Socka sa 6-1, 6-3, 7-6 (6). Prema predviđanjima, Thiem bi u polufinalu trebao igrati s Nadalom, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close