33-godišnji Španjolac

Nadal o životu izvan tenisa: Živim potpuno obično, volim kuhati

''Ne gledam svijet kao Rafael Nadal - zvijezda tenisa. Na svijet gledam kao običan čovjek'', istaknuo je Španjolac.
Sport / Ostali sportovi | 01. 08. 2019. u 17:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolac Rafael Nadal (33) sprema se za nastavak sezone, drugi tenisač svijeta sljedeći će nastup imati u Montrealu, dok je nastup u Cincinnatiju još pod upitnikom. Nadal je nedavno pričao o svom životu i izvan teniskih terena.

''Ne gledam svijet kao Rafael Nadal - zvijezda tenisa. Na svijet gledam kao običan čovjek''.

''Moj život je potpuno običan, kao i svaki mojeg prijatelja. Želim viđati prijatelje i obitelj svaki dan, što moj odnos s najbližima čini jednom od najvažnijih stvari u životu. Ponekad kuham, ponekad neko drugi. Volim kuhati, nemam problema s tim'', objasnio je Nadal, javlja HRT.

Njegov prijatelj i čovjek zadužen za medije Benito Barbadillo objasnio je kako Rafa uvijek pronađe način da se osjeća ugodno na Wimbledonu, Australian Openu ili Roland Garrosu.

''On stvori kućni ugođaj, iako nije kod kuće. Ne pokušava kopirati sve od kuće, ali on stvori svoje vlastito okruženje i ugođaj. Sve je tako da bude što opušteniji i da može biti fokusiran i koncentriran'', rekao je Barbadillo.

Nadal je govorio o svojoj kompetitivnosti.

''Ja sam osoba koja uvijek daje sve od sebe. Natjecanje se svodi na pobjedu. Nikad se nisam smatrao tako dobrim da idem na treninge tek toliko već da uvijek napredujem'', zaključio je Nadal, javio je HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close