Australian Open

Nadal i Kerber bez problema dalje

Španjolcu je trebalo čak šest meč-lopti kako bi konačno slomio otpor žilavog, mladog Australca kojega je nakon meča nazvao "najbržim igračem na Touru".
Sport / Ostali sportovi | 18. 01. 2019. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi nositelji u pojedinačnom turniru tenisačica i tenisača, Njemica Angelique Kerber i Španjolac Rafael Nadal, nisu imali poteškoća u dvobojima 3. kola protiv dvoje mladih domaćih predstavnika, Kimberly Birrell i Alexa De Minaura, te su se se bez gubitka seta plasirali u osminu finala Australian Opena.

Kerber je trebala samo sat vremena za uvjerljivu 6-1, 6-0 pobjedu nad 20-godišnjom tenisačicom koja je u 2. kolu izbacila Osječanku Donnu Vekić. Pobjednica Australian Opena iz 2016. godine će u osmini finala igrati protiv Amerikanke Danielle Collins koja je iznenadila Francuskinju Caroline Garciju i svladala ju sa 6-3, 6-2, javlja Hina.

Nadal je imao malo više posla s 19-godišnjim Alexom De Minaurom, pogotvo pri kraju dvoboja u kojem je slavio sa 6-1, 6-2, 6-4. Španjolcu je trebalo čak šest meč-lopti kako bi konačno slomio otpor žilavog, mladog Australca kojega je nakon meča nazvao "najbržim igračem na Touru". Nadala u osmini finala čeka Čeh Tomaš Berdych koji je sa 5-7, 6-3, 7-5, 6-4 nadigrao Argentinca Diega Schwartzmana.

Kopirati
Drag cursor here to close