Wimbledon

Nadal i Bautista Agut prvi četvrtfinalisti

Za Nadala je to sedmo četvrtfinale u All England Clubu, dok se Bautista Agut prvi put u karijeri probio tako daleko na wimbledonskoj travi.
Sport / Ostali sportovi | 08. 07. 2019. u 17:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski tenisači Rafael Nadal i Roberto Bautista Agut postali su prvi četvrtfinalisti ovogodišnjeg izdanja Grand Slam turnira u Wimbledonu, gdje je Nadal u ponedjeljak sa 6-2, 6-2, 6-2 nadigrao Portugalca Joaoa Sousu, a Bautista Agut sa 6-3, 7-5, 6-2 bio bolji od Francuza Benoita Pairea.

Za Nadala je to sedmo četvrtfinale u All England Clubu, dok se Bautista Agut prvi put u karijeri probio tako daleko na wimbledonskoj travi i time izjednačio svoj najbolji rezultat na Grand Slam turnirima ostvaren ove godine na Australian Openu, javlja Hina.

Za plasman u svoje prvo polufinale 31-godišnji Bautista Agut će igrati protiv boljeg iz dvoboja Kanađanina Miloša Raonića i Argentinca Guida Pelle, dok Nadala na putu prema sedmom polufinalu čeka pobjednik meča dvojice Amerikanaca Sama Querreyja i Tennysa Sandgrena.

Nadal nikada u Wimbledonu nije izgubio četvrtfinalni meč, a samo jednom, i to prošle godine, zaustavljen je u polufinalu, kad je bolji od njega bio Novak Đoković, javila je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close