Nakon dugo vremena

Muška odbojkaška reprezentacija BiH okuplja se 13. svibnja u Kaknju

U kakanjskoj sportskoj dvorani najbolji odbojkaši BiH će odigrati i dvije službene utakmice – 29. svibnja protiv Austrije i 2. lipnja protiv Mađarske.
Sport / Ostali sportovi | 07. 05. 2019. u 13:13 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muška odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se u ponedjeljak, 13. svibnja u Kaknju gdje će se pripremati za nastupe u CEV Europskoj srebrenoj ligi. 

U kakanjskoj sportskoj dvorani najbolji odbojkaši BiH će odigrati i dvije službene  utakmice  – 29. svibnja protiv Austrije i 2. lipnja protiv Mađarske. 

-  Kakanj, grad odbojke će i ovog puta opravdati povjerenje pokazujući iznimno domaćinstvo i patriotizam. Zaslužili smo ovo sjajnim sportskim rezultatima koje postižemo, ali i dokazanom odanošću državi BiH. Počašćeni smo dolaskom reprezentacije u naš grad i svi ćemo se potruditi da to bude još jedna u nizu lijepih sportskih priče koje su se dogodile u Kaknju - rekao je načelnik Općine Kakanj Aldin Šljivo. 

Takmičenje u CEV Evropskoj srebrnoj ligi počinje 25./26. maja i igra se po sistemu domaćih i gostujućih utakmica, nakon čega slijedi završni turnir, sapćeno je iz Pres službe Općine Kakanj.

Kopirati
Drag cursor here to close