Cup Novi Grad

Mostarskoj ''Orki'' ekipno drugo mjesto i 61 medalja na međunarodnom plivačkom mitingu

Plivačice i plivači ''Orke'' osvojili su 61 medalju, od čega 20 zlatnih, 23 srebrne i 18 brončanih
Sport / Ostali sportovi | 04. 12. 2017. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

KVS Orka / Dio ''Orkinih'' plivača na mitingu u Sarajevu

Proteklog vikenda na olimpijskom bazenu ''Otoka'' u Sarajevu održan je 8. Međunarodni plivački miting ''Cup Novi Grad'', u organizaciji Plivačkog kluba ''Novi Grad''.

Plivačice i plivači Kluba vodenih sportova ''Orka'' iz Mostara, njih ukupno 52, u konkurenciji 23 kluba iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine, iako u nekompletnom sastavu, osvojili su ekipno drugo mjesto.

Plivačice i plivači ''Orke'' osvojili su 61 medalju, od čega 20 zlatnih, 23 srebrne i 18 brončanih.

Na ovom veoma uspješnom mitingu za ''Orku'', Kerim Sadiković opet je briljirao te je postavio novi državni rekord za dječake do 14 godina, u disciplini 50 metara prsno u vremenu 32.12. Anida Mahinić proglašena je za najbolju plivačicu mitinga i pobjednica je prve challenge utrke u disciplini 50 metara slobodno.

Klub su na ovom mitingu još predstavljali: Benjamin Mekić (prvi nastup), Borna Bezer, Filip Ivanković, Ivano Marić (prvi nastup), Jan Kovač, Joško Rozić, Leon Glibić, Leon Lasić, Leon Rozić, Leon Špec, Luka Koprena, Luka Zovko, Mak Torlo, Miran Elezović, Mirza Čekrlija, Aida Šendro, Ajla Kulak, Antonela Pudar, Inea Harmandić, Katja Kondža, Lea Pudar, Lucija Jurić, Marta Šauperl, Petra Mandarić, Stela Elezović, Stela Čučak (prvi nastup), Tamara Pezer i Zehra Drljević.

U sljedećem razdoblju do kraja kalendarske godine, Klub vodenih sportova ''Orka'' nasupit će na još nekoliko mitinga u zemlji i inozemstvu, a već sljedećeg vikenda dio plivača će imati nastup u Mariboru (Slovenija), a drugi dio plivača će nastupiti na plivačkom mitingu ''Božićni cup'', koji će se održati na Sveučilišnom bazenu u Rodoču u Mostaru, organizaciji Akademskog plivačkog kluba ''Zrinjski''.

Treninzi u plivačkom klubu i školi plivanja održavaju se u svojim redovnim terminima, a sve informacije o upisu u ''Orkinu'' zimsku školu plivanja mogu se naći na njihovoj web stranici www.orkmostar.ba i na klupskoj Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close