Taekwondo

Mostarski Cro Star pokazao svoju kvalitetu na Kupu BiH

''Cijela ekipa je bila odlična. Ostvarili smo super rezultate. 11 naših natjecatelja je osvojilo 15 medalja'', rekla je trenerica
Sport / Ostali sportovi | 24. 06. 2018. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu se u Vogošći održao taekwondo turnir Kup BiH, na kojem je sudjelovalo oko 400 natjecatelja. Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, pokazao je svoju kvalitetu i na ovom turniru. Ostvareni su izvrsni rezultati: 11 natjecatelja osvojilo je čak 15 medalja.

Zlato: Filip Vidačak, Marko Šetka, Matej Sesar, Matej Vidačak

Srebro: Barbara Penavić, Iva Grbešić, Iva Šetka, Viktoria Penavić, Marko Šetka, Luka Penavić, Paola Pehar

Bronca: Luka Bevanda, Filip Vidačak, Barbara Penavić, Paola Pehar

Iva Šetka je u svom prvom nastupu osvojila srebro i zaslužuje pohvalu zbog toga, a njen brat Marko je također početnik. Ovo mu je treći turnir i izborio se za zlato i srebro. Matej Vidačak je nakon osvojenih zlatnih medalja u Zagrebu i Fojnici dominirao i u Vogošći svojom kategorijom.

''Cijela ekipa je bila odlična. Ostvarili smo super rezultate. 11 naših natjecatelja je osvojilo 15 medalja. Drago mi je kad rezultati pokažu sav trud koji ulažu naši članovi na treninzima, a moram istaknuti i da treniraju u odličnim uvjetima. Ovo je naš posljedni turnir prije ljetnog raspusta. Idući tjedan nas još očekuje polaganje za učeničke pojaseve.'', rekla je trenerica Klaudia Marić.

Ekipu su u Vogošću vodili treneri Klaudia Marić i Miran Đorđevski.

Turnir se održao na 5 borilišta, a organizator je Taekwondo Savez Federacije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close