Prvi dio lige

Mostarski stolnotenisači jesenski prvaci

Za mostarske stolnotenisače su nastupili: Luka Matković, Marko Vučijak, Sandro Soldo, i Filip Palameta
Sport / Ostali sportovi | 20. 12. 2020. u 19:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za stolnoteniski klub Mostar uspješno je završen prvi dio Premijer lige BiH u stolnom tenisu, gdje je sa skorom 9-1 postao jesenji prvak, priopćeno je u nedjelju iz STK Mostar.

Za mostarske stolnotenisače su nastupili: Luka Matković, Marko Vučijak, Sandro Soldo, i Filip Palameta, koji su ponikli iz mostarske škole stolnog tenisa koja je do sada izbacila veliki broj reprezentativaca u svim dobnim kategorijama, a uz njih su tu i dva iskusna igrača Adnan Šehić i Davorin Pongrac na čelu sa trenerom Tonijem Vranjićem.

''Zadovoljan sam sa prvim djelom prvenstva, pogotovo zbog otežane situacije i svih epidemioloških mjera prouzrokovanih COVID-19 virusom, naravno sa puno optimizma mogu reći da sve osim obranjene duple krune (prvenstvo i Kup BiH) je veliki neuspjeh za ovu ekipu.

Isto tako očekuje nas izbor za najbolju ekipu u Bosni i Hercegovini gdje smo u posljednjih 5 godina čak 4 puta bili najuspješnija ekipa u državi. Naravno tu je i izbor za najbolji kolektiv grada Mostara gdje također očekujemo da grad Mostar i sportski radnici nagrade naš trud i ove godine da ponesemo titulu najbolje ekipe'', izjavio je trener kluba Toni Vranjić, priopćeno je iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close