Luka Matković

Mostarski stolnotenisač pozvan u reprezentaciju

Luka Matković pozvan u reprezentaciju Bosnu i Hercegovinu!
Sport / Ostali sportovi | 16. 05. 2018. u 18:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: STK  / Luka Matković

Proteklih dana na adresu STK "HT ERONET" Mostar-a stigla je sjajna vijest. Izbornik muške reprezentacije Bosne i Hercegovine Vladimir Ivanek za predstojeći kvalifikacijski susret za odlazak na Europsko prvenstvo  pozvao je mladu nadu STK "HT ERONET" Mostar-a Luku Matkovića.

Ovaj mladi igrač je izdanak domaće škole stolnog tenisa što je potvrda i kruna svega kako se radi sa mladim igračima u klubu, priopćeno je.

"Jako sam uzbuđen i radostan zbog ovog poziva. Sav moj rad i trud su došli na vidjelo, a  ovaj poziv je došao kao kruna svega. Moram istaknuti da sam sve ove godine mukotrpno radio sa svojim trenerima kako od samih početaka u Mostaru, pa u Zagrebu, a nakon toga put me naveo da se vratim u matični klub gdje se osjećam super i doprinosim kao sportaš klubu, gradu i sad reprezentaciji Bosni i Hercegovini. Ne mogu da ne spomenem par osoba koji su obilježili moju dosadašnju karijeru. Prvenstveno bih se zahvalio mojoj obitelji, roditeljima Željki i Zoranu, bratu Ivanu, a posebnu podršku mi daju moj djed Pavo i baka Ružica. Možda sam ove sportske gene povukao na svog djeda koji je nekad bio vrhunski sportaš i bavio se možda i najtežom atletskom disciplinom - višebojem. Naravno, ne mogu zaboraviti i posebno se zahvaliti predsjedniku STK "HT ERONET" Mostar-a Draganu Palameti, podpredsjedniku kluba Miri Miljki, kao i mojim trenerima koji su sa mnom marljivo radili kako u Mostaru tako i u Zagrebu, (Toni Vranjić, Marko Šarić i Danijel Berezovski trenerima STK "HT ERONET" Mostar-a, te Darko Arapović koji je sa mnom mukotrpno trenirao dvije godine u Zagrebu.)

Svima veliko hvala i borit ću se da promoviram svoj grad, klub i državu Bosnu i Hercegovinu na najbolji mogući način. Nadam se da ću jednog dana ostvariti svoj dječački san tj. da ću zaigrati na Olimpijskim igrama", riječi su ovog mladog perspektivnog 19-godišnjaka Luke Matkovića.

Kvalifikacijski susret se igra protiv reprezentacije Srbije 21.05. u Brčkom s počekom u 20:00 sati uz izravan prijenos na Spork Klubu 1, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close