Luka Matković i Marko Vučjak

Mostarski par prvak BiH u stolnom tenisu

Na ovogodišnjem prvenstvu, čiji je organizator bio Stolnoteniski klub Mladost iz Zenice, nastupilo je 60 seniora i 20 seniorki iz 22 kluba.
Sport / Ostali sportovi | 10. 03. 2019. u 16:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Matković i Marko Vučjak iz Stolnoteniskog kluba HT Eronet Mostar prvaci su BiH u konkurenciji muških parova. Mostarci su u finalu s 3:2 porazili braću Luku i Marka Mihailovića (Zeder Slovačka) te na taj način obranili titulu.

Matković je u konkurenciji seniora podijelio treće mjesto s Mirzom Dizdarevićem iz zeničke Mladosti.

''Jako sam sretan i ponosan na ostvareni rezultat jer je jako teško igrati meč finala parova nakon izgubljenog pojedinačnog polufinalnog meča, ali sam nekako uspio skupiti snage i na trenutak zaboraviti na taj poraz. Naravno da ostaje mali žal od pojedinačnog poraza u polufinalu, gdje mi je nedostajalo malo sportske sreće protiv sjajnog suigrača iz reprezentacije Luke Mihailovića, ali sam mu se uspio revanširati u finalu parova'', izjavio je Luka Matković.

''Jako sam ponosan na svoje igrače i ostvareni rezultat. Dodatno daje na vrijednosti što je naš par u finalu uspio spasiti meč loptu i tako obranio titulu najboljeg para u državi. Puno je teže obraniti nego osvojiti titulu, zato još jednom čestitam svojim igračima na ostvarenom rezultatu'', izjavio je trener STK Mostar Toni Vranjić.

Inače, Zeničanin Armin Aličić, član Vogošće, i Sarajka Emina Hadžiahmetović, članica sarajevskog Spina 2012, ovogodišnji su prvaci Pojedinačnog prvenstva Bosne i Hercegovine u stolnom tenisu, koje se u subotu i nedjelju održano u Gradskoj areni ''Husejin Smajlović'' u Zenici.

Na ovogodišnjem prvenstvu, čiji je organizator bio Stolnoteniski klub Mladost iz Zenice, nastupilo je 60 seniora i 20 seniorki iz 22 kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close