Prvenstvo Dalmacije 2019.

Mostarski karatisti iz Splita se vratili sa medaljama

Natjecatelji Univerzitetskog Karate kluba ''Student'' Mostar na ovom natjecanju su osvojili 2 zlatne, 1 srebrenu i 1 bročanu medalju.
Sport / Ostali sportovi | 04. 11. 2019. u 16:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Mostarski karatisti iz Splita se vratili sa medaljama

U nedjelju 3. listopada 2019. godine u Splitu je održano Prvenstvo Dalmacije 2019. u karateu.

Na natjecanju je sudjelovalo 511 natjecatelja iz 56 klubova, a među njima su se našli i Mostarci.

Naime, natjecatelji Univerzitetskog Karate kluba ''Student'' Mostar su na ovom natjecanju osvojili 2 zlatne, 1 srebrenu i 1 bročanu medalju.

Zlatnu medalju je osvojio Eldar Čolak u kategoriji mlađi senior 21-75 kg, dok je Alija Glamoč također osvojio zlatnu medalju u kategoriji junior +76 kg. Srebrenu je osvojio kata tim ''Student'' u sastavu: Iman Demić, Raniya Sarić i Adna čelebić. Dok je broncu iz Dalmacije u Mostar donio Anel Tanović, u kategoriji kadet -57 kg.

''Kao trener kluba ja sam prezadovoljan postignutim rezultatima. Od predsjednika kluba Faruka Ćupine i uprave sam dobio potporu da svojim znanjem i provjerenim radom – pokušam osvježiti i napraviti natjecateljski dio kluba. To sam počeo raditi sa pripremama, koje se zasnivaju na mini ciklusima. Plod tog rada je i ovaj uspjeh u Splitu. Imamo nekoliko natjecateljskih ciljeva, za koje se sam siguran da će uskoro biti ostvareni'', kazao je Emir Begić, majstor karate sporta 6. DAN.

 

Kopirati
Drag cursor here to close