S 31 sudionikom

Mostarski Cro Star iz Posušja donio 39 medalja

S ovim nastupom je Cro Star završio s turnirima za prvi dio natjecateljske sezone. Mostarci su nastupili na 5 turnira, na kojima je osvojena 141 medalja, 6 ekipnih plasmana.
Sport / Ostali sportovi | 01. 07. 2021. u 07:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Taekwondo klub Cro Star je u srijedu nastupio u Posušju, te je još jednom u nizu pokazao svoj kvalitet.

U Posušju je bio organiziran prijateljski susret klubova, na kojem je nastupilo oko 130 natjecatelja. Svrha ovog susreta je bila dati početnicima priliku za stjecanje iskustva. Cro Star je predstavljalo 31 dijete, a osvojeno je 39 medalja a od toga čak 20 zlatnih i 19 srebrnih.

Zlato su osvojili Niko Krešić (2 zlata), Luka Filipović (2 zlata), Iva Marić (2 zlata), Iva Šunjić (2 zlata), Gabriel Ćeško, Romano Blažević, Emanuel Naletilić, Eva Krešić, Doris Zlomislić, Jelena Ćeško, Jakov Lucović, Luka Bošnjak, Lea Krešić, Sunčica Lasić, Filip Vidačak, Matej Šunjić.

Srebro su uzeli Luka Bošnjak, David Brajković, Eva Krešić, Anastasia Kovačević, Marko Bošnjak (2 srebra), Domagoj Doko, Ivano Bunoza, Iva Marinčić, Barbara Lasić, Jana Krtalić, Slavko Marinčić, David Rezo, Lana Šunjić, Nikola Aničić, Dominik Baković, Vito Avmedovski (2 srebra), Lara Baković.

''Podmladak našeg kluba je još jednom pokazao da imamo nadarene djece, koja redovno treniraju, redovno idu na natjecanja i napreduju, pa samim tim ni uspjeh nije izostao'', rekla je trenerica Klaudia Marić.

S ovim nastupom je Cro Star završio s turnirima za prvi dio natjecateljske sezone. Mostarci su nastupili na 5 turnira, na kojima je osvojena 141 medalja, 6 ekipnih plasmana, a Gabriel Ćeško je proglašen najboljim vrtićancem na turniru u Hadžićima.

''Žao mi je što se u Posušju nisu zbrajali bodovi, jer bismo zasigurno i tu imali ekipni plasman. No, drago mi je da smo u ovoj godini u kojoj su na snazi bile epidemiološke mjere, ipak uspjeli nastupiti na 5 turnira i ostvariti tako odličan rezultat'', dodala je trenerica Klaudia Marić.

S ekipom u Posušje su išli treneri Klaudia Marić i Teo Jergović.

Mostarski Cro Star nastavlja s treninzima i redovnim klupskim aktivnostima.

Kopirati
Drag cursor here to close