Sezona kreće

Mostarske mažoretkinje vrše upis novih članica

''Mnogi nas zovu 'živući simboli grada Mostara' a kroz 25 godina uspješnog rada dokazale smo da smo kolektiv koji je ne samo postao simbol grada Mostara nego i simbol jednih od najprepoznatljivijih mažoret ekipa u Europi''
Sport / Ostali sportovi | 02. 09. 2020. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova sezona 2020./2021. za Mostarske mažoretkinje započeti će 7.9.2020.godine kada i kreću redovni upisi novih članica .

Tim povodom pozivaju sve zainteresirane djevojčice i djevojke da dođu i postanu ''živući simbol grada Mostara'', priopćeno je iz Ureda predsjednice mažoretkinja Mostara.

Upis će se održavati kroz cijeli 9 mjesec.

Inače mažoretkinje Mostara ove godine slave jubilarni 25. rođendan.

''Mnogi nas zovu 'živući simboli grada Mostara' a kroz 25 godina uspješnog rada dokazale smo da smo kolektiv koji je ne samo postao simbol grada Mostara nego i simbol jednih od najprepoznatljivijih mažoret ekipa u Europi'', navodi se u PR priopćenju.

Što Mažoretkinje kao aktivnost pružaju svojim članicama?

Mažoretkinje kao sportsko -plesna aktivnost svoje članice uče osnovama mažoret plesa a kroz taj proces višestruko povoljno djeluju na cjelokupni motorički razvoj djeteta, razvijaju njihove socijalne vještine komunikacije sa vršnjacima, razvijaju koordinaciju nogu i ruku kroz ples i motoričke vježbe, pomažu boljem držanju tijela kod djece ...

Sve zainteresirane članice mogu se obratiti putem službene Facebook stranice, Instagram stranice ili na e-mail [email protected], te na broj 063 316 529.

Na upis se mogu odazvati djevojke i djevojčice uzrasta od 5 godina pa do 18 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close