Banja Luka

Mostarska ''Orka'' donijela 23 medalje s međunarodnog plivačkog mitinga

Natjecanje je organizirao PK ''Olymp'', a sudjelovalo je 389 plivača iz 12 klubova dok je Orka nastupila s ukupno 32 plivača.
Sport / Ostali sportovi | 26. 11. 2019. u 17:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klub vodenih sportova ''Orka'' osvojio je 23 medalje na petom Međunarodnom plivačkom mitingu ''Mali delfini 2019.'' koji je u subotu održan u Banja Luci, priopćeno je u utorak iz mostarskog kluba.

Natjecanje je organizirao PK ''Olymp'', a sudjelovalo je 389 plivača iz 12 klubova dok je Orka nastupila s ukupno 32 plivača.

Za mostarski klub medalje su osvojili: Joško Rozić, Tarik Marić, Luna Rozić, Elena Jurković, Mia Dužević, Nejla Ćerimagić, Lea Pudar, David Azinović, Ishak Rahimić, Inea Harmandić i Lovro Bagarić.

Za najbolje plivače mitinga u svojim kategorijama proglašeni su Nejla Ćerimagić i Tarik Marić, osvojivši u ukupnom zbroju otplivanih disciplina najveći broj bodova.

Orku su na ovom mitingu predstavljali i sljedeći plivači: Petra Pandža, Petra Mandarić, Klara Drlja, Ivan Drlja, Leon Špec, Leon Rozić, Adian Zilić, Jan Kovač, Filip Vizmara, Jan Prusac, Maria Mojca Azinović, Jakov Paradžik, Miro Ivanković, Anis Tanović, Matko Rozić, Jure Trubarac Nola Bilušić, Nidal Salčin, Jan Đonko, Miralem Marić i Leon Glibić.

U sljedećem razdoblju mostarska ''Orka'' nastupit će na nekoliko međunarodnih mitinga, a zavjesu na plivačka natjecanja u 2019. godini trebali bi spustiti na Otvorenom prvenstvu BiH, koje će se održati na Olimpijskom bazenu ''Otoka'' u Sarajevu krajem godine.

Škola plivanja KVS ''Orka'' radi punim kapacitetom, a trenutno su u tijeku upisi novih članova. Sve informacije možete dobiti na web stranici
orkamostar.ba i na njihovim klupskim profilima na Facebooku i Instagramu.

Kopirati
Drag cursor here to close