Oživljava se ugašeni klub

Mostarka vraća cheerleading u Grude

U Grude dolazi nova trenerica s višegodišnjim plesnim iskustvom u više stilova, a riječ je o Megi Kunštek (31) iz Mostara koja je kroz mnoge klubove osvojila brojna priznanja i medalje.
Sport / Ostali sportovi | 02. 08. 2019. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Hrvatski cheerleading klub Grude (2017.)

Olimpijski sport cheerleading nakon godinu dana vraća se u Grude. Naime, 5. rujna 2019. godine u Osnovnoj školi Ruđera Boškovića ponovno će krenuti s radom Hrvatski cheerleading klub Grude.

Klub je ugačen već više od godinu dana, a dolazak novog vodstva kluba kao i dovođenje nove trenerice znači i početak nove ere cheerleading sporta u Grudama.

U Grude dolazi nova trenerica s višegodišnjim plesnim iskustvom u više stilova, a riječ je o Megi Kunštek (31) iz Mostara koja je kroz mnoge klubove osvojila brojna priznanja i medalje.

Dugogodišnja je članica ''Mostarskih mažoretkinja'', članica Cheerleading i plesnog kluba Erigo D Mostar te članica Plesnog kluba Romantik iz Mostara.

''Cheerleading je novi olimpijski sport jako atraktivan, kako djeci sportašima, tako i meni. Veoma dinamičan sport s mnogo akrobacija od kojih zastaje dah i koji izaziva opće oduševljenje svih nazočnih gledatelja. Gledajući filmove, a onda i dolazak cheerleading sporta u Međugorje, gdje radim kao ispomoć u tamošnjem plesnom, a sada i cheerleading klubu osjetila sam veliku želju da postanem uspješan cheerleading trener.

Obuku za cheerleading trenera sam prošla u najtrofejnijem cheerleading klubu s ovih područja - u Hrvatskom cheerleading klubu Široki. Zahvaljujući suradnji s HCK Široki nazočila sam i na Otvorenom cheerleading prvenstvu Federacije BiH 16. lipnja 2019. u Širokom Brijegu i među svim klubovima sudionicima, ruku na srce, nedostajale su mi Grude klub koji je postojao, ali se nažalost ugasio.

Stoga sam se obratila Cheerleading savezu Federacije BiH sa željom da preuzmem Grude i da ponovno vratim sjaj cheerleading sportu u Grudama. Savez mi je dao punu podršku, kao i klub iz Širokoga Brijega, a i nekadašnje vodstvo kluba u Grudama mi je izašlo u susret sa svime oko preuzimanja kluba'', izjavila je nova trenerica HCK Grude Megi Kunštek.

''Jedva čekam 5. rujna i moj prvi dolazak u Grude. Radujem se radu s djecom i onim starijima u Grudama i da zajedno započnemo jednu lijepu sportsku cheerleading priču u Grudama'', zaključila je Kunštek.

Sve informacije mogu se dobiti na Facebook ili Instagram profilu Hrvatskog cheerleading kluba Grude ili na broj 063/093-300.

Kopirati
Drag cursor here to close