Atletičarka Zrinjskog

Mostarka Ana Dorotea Markić dvoranska prvakinja države

Mostarka je novim osobnim rekordom u troskoku pomela konkurenciju sa jako velikom razlikom i okitila se zlatnom medaljom, postavši novom prvakinjom države za mlađe juniorke.
Sport / Ostali sportovi | 03. 02. 2020. u 12:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Ana Dorotea Markić

Atletičarka Zrinjskog Ana Dorotea Markić (2005),prošlogodišnja kadetska prvakinja države u troskoku,ostvarila je veliki uspjeh u disciplini troskok na Pojedinačnom dvoranskom prvenstvu Bosne i Hercegovine održanom u Zenici.

Kadetkinja Zrinjskog nastupila je u starijoj uzrasnoj kategoriji- mlađih juniorki u vrlo jakoj konkurenciji, gdje je sa rezultatom (10,95) i novim osobnim rekordom u troskoku pomela konkurenciju sa jako velikom razlikom i okitila se zlatnom medaljom, postavši novom prvakinjom države za mlađe juniorke.

''Ana Dorotea iza sebe ima jako puno uspjeha u proteklim sezonama i brojna odličja sa raznih natjecanja i ovo je jedan od najvećih uspjeha naše atletičarke kao i samog kluba, samim tim jer ovaj uspjeh trebao bih rezultirati pozivu naše atletičarke u reprenzetaciju Bosne i Hercegovine u ovoj godini, kao i nastup na Balkanskom prvenstvu koji će se održati u srpnju mjesecu u Kraljevu, što bi značilo prvi veliki međunarodni iskorak ove mlade perspektivne atletičarke, kao i slijedeće uspjehe u karijeri'', ističu iz kluba.

Treneri HAK Zrinjskog Dario Markić i Jadranko Leventić prezadovoljni su velikim uspjehom Ane Dorotee na početku nove sezone.

''S razlogom očekujemo potvrdu državne prvakinje i na slijedećem pojedinačnom dvoranskom kadetskom prvenstvu Bosne i Hercegovine koje će biti održano 21-22. ožujka.2020.god.u Zenici kao i odličnim rezultatima atletičara Zrinjskog'', dodali su.

Kopirati
Drag cursor here to close