Prvenstvo Herceg-Bosne

Mostarci uzeli 6 zlatnih medalja u Tomislavgradu

Ekipu su vodili treneri Klaudia Marić i Teo Jergović.
Sport / Ostali sportovi | 30. 11. 2019. u 21:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi mostarskog taekwondo kluba Cro Star osvojili su ukupno 18 medalja na Prvenstvu Herceg Bosne u taekwondou koje se održalo u Tomislavgradu.

Osvojena su 2 ekipna pehara, i to za 2.mjesto u ekipnom plasmanu mlađih kadeta B, te za 3. mjesto u ekipnom plasmanu u disciplini kick, a Josip Bevanda proglašen je najboljim mlađim kadetom u B klasi.

Zlato su osvojili Iva Grbešić, Antonio Rezo, David Rezo, Josip Bevanda, Lana Šunjić i Nika Šunjić. Srebro je pripalo Damiru Ćubela, Davidu Rezo, Filipu Vidačak, Ivi Grbešić, Ivi Šunjić, Luciji Kovačević, a broncu su osvojili Ana Grbešić, Romano Blažević, Matej Sesar, Luka Kovačević, Filip Vidačak, Damir Ćubela. 

Foto: PR / Mostarci na Prvenstvu Herceg Bosne

Josip Bevanda je izvrsnim nastupom zasluženo proglašen najboljim mlađim kadetom B klase. Antonio Rezo je 3. najbolji mlađi kadet, dok je Lana Šunjić 3. najbolja vrtićanka prvenstva.

''Ostvarili smo veliki broj pobjeda, a naši natjecatelji su zaista bili motivirani. Maksimalno su se trudili, i samim tim ni rezultati nisu izostali. Pored 18 medalja osvojili smo i 2 ekipna pehara a što me posebno raduje jeste da imamo i najboljeg natjecatelja prvenstva, našeg Josipa Bevandu. Nakon pregršt medalja osvojenih na državnom prvenstvu i federalnom prvenstvu, drago mi je što smo svoju kvalitetu pokazali i na Prvenstvu Herceg Bosne“ rekla je trenerica Klaudia Marić.

Foto: PR / Mostarci na Prvenstvu Herceg Bosne

Ekipu su vodili treneri Klaudia Marić i Teo Jergović. 

Kopirati
Drag cursor here to close