U znak sjećanja na Armana Hadžiomerovića

Mostar: Turnir ''Armanov zagrljaj'' prerasta u tradiciju

Turnir se igra u znak sjećanja na Armana Hadžiomerovića, polaznika Akademije, koji je nažalost prerano izgubio život u zrakoplovnoj nesreći prije dvije godine u Mostaru.
Sport / Ostali sportovi | 11. 05. 2019. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi turnir ''Armanov zagrljaj'', u organizaciji Fondacije Armanov zagrljaj i Futsal kluba Mostar SG Staklorad, odigran je u subotu u dvorani USRC Mihdad Hujdur – Hujka u Mostaru.

Na turniru su sudjelovali Željezničar, Hajduk, Malonogometni klub Pionir i Akademija kluba domaćina. Na kraju je najviše uspjeha imala Pionira, koja je u finalu porazila Željezničar rezultatom 4:2.

Foto: Bljesak.info / 2. turnir Armanov zagrljaj

U utakmici za treće mjesto Hajduk je istim rezultatom porazio Akademiju Mostar SG-a. Najbolji strijelac s tri pogotka bio je Emre Bečić iz Pionira, najbolji igrač Kenan Karić također iz Pionira, najbolji vratar Rejhan Repuh iz Željezničara, a najperspektivniji igrač Amar Begić iz Akademije futsala Mostar SG.

Turnir se, podsjećamo, igra u znak sjećanja na Armana Hadžiomerovića, polaznika Akademije, koji je nažalost prerano izgubio život u zrakoplovnoj nesreći prije dvije godine u Mostaru.

Foto: Bljesak.info / 2. turnir Armanov zagrljaj

U pozdravnom govoru direktor Akademije Dževad Habibija – Piga kazao je da su Armanovi prijatelji i suigrači, kao i on sam sretni što turnir prerasta u tradiciju. Zadovoljan je bio i otac pokojnog Armana Sanjin, koji je zahvalio svim sudionicima i prijateljima Fondacije i kluba čijim je Arman bio član.

U dvorani USRC Midhad Hujdur - Hujka pojavila se kompletna momčad aktualnog prvaka Mostar SG Staklorada, a kapetan Marijo Aladžić klupski dres s prezimenom Hadžiomerović uručio je Armanovom ocu.

Foto: Bljesak.info / 2. turnir Armanov zagrljaj

Događaj je uveličao Saša Papac, koji je izveo početni udarac. U ime Sportskog saveza i Gradske uprave Mostara, nazočnica se obratio Dženan Šuta, koji je prenio pozdrave od gradonačelnika Ljube Bešlića.

Foto: Bljesak.info / 2. turnir Armanov zagrljaj

 

Kopirati
Drag cursor here to close