Deseta uzastopno prvenstvena pobjeda

Mostar SG Staklorad velikim preokretom do pobjede nad Brotnjom

Aktualni prvak BiH u futsalu velikim je preokretom protiv Brotnja stigao do desete uzastopne prvenstvene pobjede
Sport / Ostali sportovi | 15. 12. 2017. u 20:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deseta pobjeda sezone u desetom kolu Premijer futsal lige BiH ostvario je u petak navečer Mostar SG Staklorad, pobijedivši na domaćem terenu Brotnjo iz Čitluka rezultatom 6:4.

Početak susreta kao i nedavno na utakmici protiv Brčkog, za Mostarce je bio šokantan, s obzirom da su gosti od šeste minute imali vodstvo od 2:0. Prvo je u petoj minuti Grgić pogodio za 0:1, a minutu kasnije Marić za 0:2.
U 10. minuti kapetan Marijo Aladžić preciznim udarcem smanjio je na 1:2, da bi pet minuta prije odlaska na odmor Marić svojim drugim golom povisio prednost na 3:1, a već u sljedećem napadu i na 4:1.

Uslijedio je uragan domaćina do kraja prvog poluvremena, pa je Bošković u 16. smanjio na 4:2, Pavlović u 19. na 4:3, a Bošković u 20. pogodio za 4:4.

Osam minuta u nastavku trebalo je domaćim igračima da dođu do prvog vodstva. Lijepu akciju u gol za 5:4 pretvorio je Saša Babić. U 32. minuti Aladžić je svojim drugim golom povisio na 6:4, što se kasnije ispostavilo kao konačan rezultat utakmice.

Klub iz Mostara pred početak utakmice uručio je čestitku bivšem članu, a danas igraču Brotnja Marinu Šunjiću, povodom nedavnog rođenja sina. Publika je osim Šunjića pozdravila još jednog bivšeg igrača Mostar SG Staklorada, Vedrana Marića. I Šunjić i Marić dio su ekipe Mostar SG-a, koja je prošle sezone osvojila titulu prvaka i Kup BiH.

Dvorana USRC Midhat Hujdur – Hujka, gledatelja: 300. Sudac: Amir Omerbašić (Sarajevo). Pomoćnici: Nermin Gabela (Goražde) i Dušan Berak (Trebinje). Delegat: Mirsad Hodžić (Goražde).

Strijelci: 0:1 Grgić (5), 0:2 Marić (6), 1:2 Aladžić (11), 1:3 Marić (14), 1:4 Marić (15), 2:4 Bošković (16), 3:4 Pavlović (19), 4:4 Bošković (20), 5:4 Babić (28), 6:4 Aladžić (32).

Žuti kartoni: Babić (Mostar SG Staklorad), Marić (Brotnjo).

Mostar SG Staklorad: Sesar, Aladžić, De Souza, Bošković, Hrkač, Babić, Radin, Pavlović, Memić, Vesić, Kahvedžić, Gosto, Džemić.

Brotnjo: Ivanković, Šunjić, Suton, Marković, Pantić, Medić, Vice, Dujmović, Grgić, Granić, Marić, Miličević, Bošnjak, Odak.

Kopirati
Drag cursor here to close