Doigravanje za prvaka BiH

Mostar SG Staklorad u finalu

Sljedeći protivnik Mostaraca je MNK Brotnjo
Sport / Ostali sportovi | 01. 05. 2019. u 20:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni prvaci BiH nastavljaju svoj put prema drugoj obrani naslova. U polufinalnu play-offa su nakon puno uzbuđenja eliminirali ukupnim rezultatom tuzlanski Salines 2:1.

U trećoj utakmici, na svom parketu Mostar SG je slavio uvjerljivu pobjedu 5:1, pa će u finalu igrati protiv Brotnja koji je u dva susreta bio uspješniji od osvajača Kupa BiH, Zrinjskog.

Prvo poluvrijeme treće utakmice polufinalne serije je bilo poprilično nervozno. Na parketu je bilo dosta verbalnih dvoboja igrača, dok su gosti vrlo brzo ušli u probleme s prekršajima. Sudački dvojac Dragojević - Ilić je imao dosta posla. Posebno u devetoj minuti kada je rukom igrao gostujući igrač Buljubašić. Domaći igrači su tražili crveni karton, čini se s pravom jer je Buljubašić bio posljednji igrač svoje momčadi zaustavio loptu. Suci su pokazali žuti karton.

Domaći su poveli 1:0 u 13.minuti golom Lazarevića, koji se sam izborio za jednu loptu na centru, pa je odlično reagirao u nastavku akcije na dodavanje De Souse. Gosti su burno reagirali smatrajući da je strijelac gola prethodno napravio prekršaj. Tri minute kasnije gosti su napravili šesti akumulirani prekršaj, pa je kazneni udarac u gol pretvorio Radmilović što je ujedno bio rezultat prvog poluvremena.

U nastavku utakmice Salines je zaigrao bolje, što je rezultiralo golom Imširovića, pa je dvoboj opet ušao u neizvjesnost. Neizvjesnost koja je potrajala do 32.minute. Radmilović je izveo korner, Jelić je imao dovoljno prostora, precizno je šutirao i pogodio. U 35.minuti sličan način svoj drugi gol postiže Lazarević, opet na kornera, a onda su gosti ostali s čovjekom manje, jer je Imširović zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Na kraju se za konačan rezultat pobrinuo Hrkać, iako je glavninu posla odradio Jelić. 

MOSTAR SG STAKLORAD – SALINES TUZLA 5:1

Dvorana USRC Midhad Hujdur – Hujka. Gledatelja: 400. Suci: Željko Dragojević (Banja Luka) i Goran Ilić (Doboj).

Strijelci: 1:0 Lazarević (13), 2:0 Radmilović (16), 2:1 Imširović (25), 3:1 Jelić (32), 4:1 Lazarević (36), 5:1 Hrkać (39).

Mostar SG Staklorad: Galić, Hrkać, Jelić, Kahvedžić, Radmilović, Mušanović, Šikalo, Džemić, Macić, Pavlović, De Souza, Aladžić, Gosto, Lazarević.

Salines: Milanović, Muratović, Buljubašić, Isanović, Imširović, Hodžić, Selimović, Marinković, Džombić, Hasić, Kaurin.

Kopirati
Drag cursor here to close