Prvak BiH u futsalu

Mostar SG Staklorad s kvalitetnim pojačanjima želi napraviti europski iskorak

To bi značilo plasman u minimalno treći krug natjecanja u UEFA futsal kupu, nakon prošlogodišnjeg igranja u drugom krugu.
Sport / Ostali sportovi | 02. 06. 2018. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sastanku Upravnog odbora i stručnog stožera Mostar Starog Grada Stakorada zaključeno je da se u sezoni pred njima pokuša napraviti europski iskorak.

To bi značilo plasman u minimalno treći krug natjecanja u UEFA futsal kupu, nakon prošlogodišnjeg igranja u drugom krugu.

''S tim u vezi odlučeno je da se do početka priprema za sljedeću sezonu angažiraju nova kvalitetna pojačanja, što će značiti i nekoliko prekobrojnih u odnosu na prošlu sezonu'', navode iz Mostar SG Staklorad.

Stručni stožer tako će u sljedećim danima zahvaliti nekolicini igrača iz prošlosezonskog rostera te im poželjeti sreću u nastavku karijere. Imena i prekobrojnih i pojačanja bit će poznata u sljedećem razdoblju.

Cilj u prvenstvu i Kupu BiH u sljedeće sezone ostaje isti – osvajanje duple krune, tvrde iz aktualnog prvaka BiH.

Podsjetimo, Mostar SG Staklorad u prošloj sezoni bez problema je ostvario plasman u drugi krug UEFA futsal kupa, te je obranio naslov prvaka BiH. U Kupu su Mostarci zaustavljeni u finalu od Centra, nakon slabijeg izvođenja penala u sarajevskom uzvratu.

Kopirati
Drag cursor here to close